- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Nem írtam egy szóval sem, hogy jobb, te ezt hol olvastad?
Azt mondtam, nincs olyan Nvidiában (10.1), nem azt jobb vagy sem, csak nincs.Egyébként HDMI-t is kinál ez sincs Nvidiában.Mondok neked VIA chispetes notebookot: pl.Fujitsu Siemens Amilo LA1703, LA1705.
Lowcost, de erre is van kitalálva.Ha még nem találkoztatok, keress fel az (gazdaság)Auchan áruházat, épp akciós
de van még: FS Amilo Pro V3515 ez már jobb is.Saját platformjukon meg teljesen egyeduralkodóak, logikus a videovezérlőt is ők gyártják.Nem olyan kicsi a a piac, csak nem annyira marketing-támogatott mint a játékhardverek piaca. És a haszon is szép rajta, mert gyakorlatilag nincs konkurencia.
-
Godefroy
senior tag
10.1 es Nvidiát ugye nem kapsz mert nincs.
AMD megfelelője nem tudom mennyibe kerül, de valószínű ez még olcsóbb lehet, különben nem látnának rá piaci lehetőséget.
És ugye ezeket notebookokba szánják elsősorban meg az ITX es lapjaikhoz...Ahhoz meg ugye ők értenek mégiscsak a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest