Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
Szerintem ilyen konfignak az alap, 30 ezres modellekben kellene lenni. Nem mondom, hogy rettenetesen kevés, ezzel már elmegy egy telefon. De hogy újként ilyet vegyek, azt nem tudom elképzelni. És nem is a megalomániáról van szó, de azért legalább 3 GB RAM legyen már benne. Már csak azért is, mert lassan a hasonló tudású , majdnem négy éves telefonomat viszem le a szelektív hulladékgyűjtőbe, pedig működik, csak már nem korszerű. Ezt a Motorolát meg még nem is forgalmazzák itt?
[ Szerkesztve ]
Úristen! Kitiltattak az ájoesz fórumból. Most mi lesz? Egymás előtt villognak?
-
Dhampir
félisten
A magyar választások közeledtével egyre több ilyen ütésálló mobilra lesz szükség.
-
Fred23
nagyúr
Ha a teljes MIL-STD 810G-nek megfelel, akkor IP67 is minimum. Ez persze kérdéses, lehet, nem az összes teszten ment át, de ha van IP67 vagy IP68, akkor már megéri az árát!
-
RetepNyaraB
veterán
Nemá. Még egy huszas és ott a V20, ami megalázza. Magyarországon, bár szürke importból.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nagyúr
Ez egy telefonnak álcázott ütésálló Flac, mp3 lejátszó.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
janeszgol
félisten
Ha valakinek fontos a hangminoseg, annak megfelelhet a telo. Plusz ugye az extra vedelem.
Hiaba lenne benne erosebb soc vagy tobb ram, attol nem szol jobban. Akinek erosebb kell arra fele, annak ott a G6. -
zoleeno1
veterán
-
Csapo83
aktív tag
Ha nincsenek nagy igényeid a telóval kapcsolatban de pl szereted minőségien hallgagatni a zenét és pl egy jobb minőségű füles lapul a dobozban akkor biztos van az a réteg aki komolyan elgondolkodik rajta.
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
szoke12
őstag
Vajon lesz belőle dualsimes is?
Nekem most ilyen konfig van a telefonomba és megfelel kb mindenre. Ha ütésálló, meg dualsimes, akkor nekem egészen tetszik. Bár tény hogy ebben a kategóriában nem annyira ismerem a felhozatalt."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
Matada2.3
veterán
Ebbe bezzeg belefért egy Hi-Fi dac, de a nemzetközi G6-ba nem.
Finn the human
-
Tutu7030
veterán
válasz WinstonWolf #4 üzenetére
Fizetett hirdetés, csak az ezt jelölő "X" véletlenül a címbe került, a 4-es elé.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Quqesz
nagyúr
Ezmiez? Tényleg felkészítettek rá, hogy a falhoz fogja mindenki bszni idegében.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
judas13
addikt
Kéne!!
Ja, nem."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
WinstonWolf
senior tag
Kapható lesz nálunk 2020 januárjától a Partnero szürkezónájában...
Érdemes főoldalas hír róla...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
mrThomi
addikt
ilyen konfiguráció melett legyen is ütésálló
-
rdt89
addikt
70 ezerért HD kijelző, S425 és 2gb ram (ez ráadásul még nem is a magyarosított ár)?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest