- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
telemann
csendes tag
Munkahelyen egyébként továbbra is az ipod fülest használom, mert tetszik a relative szép és tiszta hangja.
És elnézést, hogy magamból indultam ki, de én utcán elsősorban a tömegközlekedési eszközöket értettem. Már próbáltam az ipod fülest metrón, hát azt zenei élménynek nem nevezném... -
krisztianAMG
senior tag
Egy ekkora zenelejátszón vagy a Shuffle féle megoldást használsz vagy ezt.
Kell egyátalán kamera bele ? Nekem legalábbis teljesen felesleges lenne... ott a teló,minőségileg elég,a célnak éppen megfelel(nem szándékozom óriásplakátot nyomtatni). Ha nem ez a telefonom lenne akkor vennék is egyet,de így olyan sorsra jutna mint az előző generációs shuffle... már a hugom használja mert csak a polcon porosodott
-
MarQs
senior tag
...plusz külön érdekes, hogy egy másik ismert gyártó pár hete beharangozott "Touch&Type" vezérlése el lett küldve langyosabb égtájakra, ennél a kütyünél pedig mindenki meghal a gyönyörtől - miközben még kisebb kijelzőről van szó.(?!?)
Persze, hozzá teszem: mindenkinek szíve joga...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest