- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
d900t
senior tag
Két éve vettem egy R819-et. Aki meglátta, maga alá piszkított a gyönyörűségtől. Kérdezték, milyen márka. Mondtam, Oppo. Jéééééé, sosem hallottam még róla - mondták
Tavaly vettem egy R5-öt. Aki meglátta, ... innen már tudod.
Vegye a sok műveletlen birka a konzum márkát, van belőle választék .
ps. 100+áfa, miről beszélsz? Az 500$-os R5 pl. bruttó 400€ az Oppostyle-on
ps II. ezt a "középkategóriás" besorolást képtelen vagyok megérteni. Mintha csak a SOC számítana.
Az átlag felhasználó, szép, könnyű, csinos, jól használható masinára vágyik és nem egy atomerőműre. A műszaki fejlettség, termék minősége és a SOC sebessége nem feltétlenül jár együtt.
-
aelod
veterán
-
maximilian4
addikt
Szerintem meg lényegtelen hogy ismeri-e az utca embere vagy sem. Aki ilyen telefont vesz, általában tudatosan vesz telefont. Nem kötelező megvenni, de én is tudatosan vettem meg, és minőségben olyat nyújtanak ezek a termékek amit a többi gyártó nem tud (hamarosan megjelenik a tesztem logouton nyugodtan el lehet majd olvasni és meg lehet győződni róla).
"Ennyiért gyakorlatilag új S5-öt is kapsz, ami azért hardveresen (is) simán odaver ennek."
Hardveresen is? Maximum csak hardveresen.(De mint írtam van akit hidegen hagy a hardver és más tulajdonságokat részesít előnyben). Minden másban halálra alázza a telefont. Bocsi akit megsértettem, de volt s5-öm, nem rossz telefon, de egyszerűen az r5-öm mellé téve nevetségesen néz ki. Mint egy játék telefon. Illetve benchmarkokban lehet jobb, viszont működési sebességben jobb az oppo.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest