- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz gyuribácsi88 #864 üzenetére
Kinek mi a fontos,én sem adom lejjebb egy nike cipőnél,hiába tetszik kinézetre az adidas,nem kell,mert az a neve...és albérletbe lakom...de mondhatnám itt teljesen más vizekre evezve a szerszámot is.Nagyon szerszám mániás vagyok,és Dewaltnál nem adom lejjebb,ha hitelre veszem,akkor sem!
De 4S röl váltani fogok,mert engem nagyon meggyőzött...[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Az összhangon van a hangsúly, mindig és mindenhol ez a lényeg. Akinek ez nincs meg, azt csak sajnálni tudom.
Bill Gates a világ leggazdagabb embere, de ha az utcán összefutnál vele, akkor a ruházatából ezt soha nem mondanád meg, bár gyanítom kettőtök közül Ő az, aki jobban tudna téged sajnálni
(Jobs sem éppen az a ruházatával kérkedő típus volt, pedig neki aztán telt pár iPhone-ra... )
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem kár erőlködnöd, itt akinek a nézeteivel gond van az te vagy! Nem tudom kit akarsz itt ezzel győzködni, vagy mi célod van vele. Most bólogassunk, hogy hát igen gyuribácsi megmondta a frankót ez a szentírás innentől kezdve.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
erdoke
titán
Szerintem nem zárja ki egymást a 180 ezres telefon és a villamos. Egyszerűen emberek eltérő fontossági sorrendet állítanak fel, hogy X jövedelmet mire fordítanak. Az már más kérdés, ha olyan vesz drága telefont, aki mellette alapvető költségeket nem tud kifizetni. Ez utóbbi viszont nem hiszem, hogy iPhone-ra korlátozódna...
A legjobb aláírás a héten
-
mondomén
őstag
Jó lesz ez nektek 250K-ért, vegyétek csak.
a legtöbb iPhone-t nyomogató ember úgy néz ki, hogy mikor elmegyek mellette az utcán odadobok neki egy százast, mert azt hiszem hogy fedél nélküli.
mikor a 4 megjelent, olyan emberek álltak érte sorba akiknek az egész ruhatára nem ért fele annyit sem, mint a telefon amit megvett.
Mert ha nincs meg az összhang, akkor már lehet így beszélni a másikról, mintha kiváltságos és felsőbbrendű lennél. De szar duma.
-
Xero
nagyúr
Szerintem Te látsz bele ebbe többet a kelleténél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!