- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
MikeWazowski #136 üzenetére
Nekem görögből szoktak küldeni vagy hozni rokonok. Itthon nem tudom merre lehet kapni, szerintem sehol.
-
Deck
titán
válasz
MikeWazowski #136 üzenetére
Az a 3..
-
MikeWazowski
veterán
válasz
szupermacs #134 üzenetére
és olyat hol lehet venni?
dekrer - én azt mondom Milka, nekem az a best.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
szupermacs #23 üzenetére
Viccelsz? A Nutella a legfinomabb édesség a Földön!
-
HSCS
csendes tag
Sziasztok !
Nekem is fent a 8.0.0 OTA-n keresztül, Nexus 5x tulajként. Eddig nem érzem gördülékenyebbnek a rendszert, a youtube videózást nálam kifejezetten nem szereti. Viszont a Beállítások menüpont másabb lett, pozitív irányba.
Tudja esetleg valaki, hogy a lehúzható értesítési sáv színe esetleg visszaállítható sötét színűre?
-
szabi97
tag
válasz
aprokaroka87 #125 üzenetére
Telepített alkalmazások áthelyezése külső sd-re.
-
szabi97
tag
Külső tárhelyre írhatóságot, visszatették ebbe rendszerbe?
-
vicze
félisten
Az Instant app 6.0 óta elérhető funkció, tök jó hogy most felfedezték. Szokásos Index minőség.
(#117) Ricardo: A BT protokollon nyilván nem javítottak semmit, pusztán 1db +codec került a rendszerbe, semmi több, ezt bárki megteheti, kb. 2 sor kód. Roottal bármit felrakhatsz. Az más kérdés, hogy a Sony ingyen odaadta mindenkinek.
(#121) Magnat: Aha. Az ugye nem zavar, hogy az első 7.0-ás készülék, az a LG V20-volt és a Pixelek csak a 7.0 bemutatása után jöttek majd 2 hónappal? Ennyit a "mindenkori legfrissebb Androidot a Pixeleken mutatják" elméletről... Jelenleg konkrétan semmit nem mutattak be a Pixeleken, mivel a O bemutatása májusban volt, most csak a véglegesítés történt meg, május óta nem 2 +API került bele.
Most is a Pixel "2" majd talán októberben jön, addigra több 8.0-ás készülék is lesz.Illetve esetleg a második listát is nézd meg: "Galaxy J2 (2015), Galaxy J5 (2015), Galaxy J7 (2015)", júliusban frissült, ennyit az 1 évről.
-
Magnat
veterán
A mindenkori legfrissebb Androidot a Pixeleken mutatják be és vezetik be, tehát referencia ... miért csak a fejlesztői készülék lenne az?
A lista meg annyit mutat, h a flagshipek kivételével per pillanat a max 1 éves modellek még kapnak frissítést. Azért ez sok mindenre nem garancia.
-
Ricardo
titán
válasz
MikeWazowski #119 üzenetére
"Izgalmas lehetőséget nyit meg az Instant Apps funkció is, vagyis az, hogy telepítés hercehurcája nélkül tudunk majd valódi appokat futtatni, egyenesen a böngészőből. Ez megkönnyíti az appok kipróbálását, és hogy végül tényleg csak azokat telepítsük, amiket nagyon akarunk használni." [link]
-
vicze
félisten
válasz
aprokaroka87 #113 üzenetére
Mivel nincs olyan hogy frissítési garancia, így ami nincs az nem lehet.
-
Ricardo
titán
Elsőre nekem is az jött le hogy elég kevés a változás, de aztán szépen apránként olvasom itt ott az infókat. Egy helyen nem találtam meg magyarul összesítve, így marad a morzsák csipegetése.
A kép a képben, a Bt protokoll javítása, hogy jobb legyen a hangzás (hamár szépen lassan eltűnik a jack), az instant app funkció, az alapok átírása a könnyebb frissítés érdekében (kíváncsi leszek a gyártók élnek e a lehetőséggel) mind elég jónak tűnik, amik egyenként talán nem, de összességében elég újítást hoznak a főverzió váltáshoz.
-
DarkByte
addikt
Köszi!
Ennyire nem olvastam utána. Akkor ezzel tulajdonképpen tényleg megpecsételődött a Nexus-ok sorsa, 8.0 az utolsó verzió rájuk.
#115: na igen. Nem tudom ugyanezen emberek figyelték-e már hogy a Chrome 60-as főverziónál jár?
Szerintem bőven van benne olyan változás ami szoftverfejlesztési gyakorlatot követve elviseli a fő verziószám léptetést. Kapásból a vendor interface (Treble) egy igen gyökeres változás, attól még hogy a UI-on ez nem köszön vissza, jelentős.
-
Wesder
titán
Nem értem, ezt a picsogàst amiatt hogy 8.0 lett... Ez csak egy kibeb@$zott szàm emberek
Most ha minden verziónàl ugrott volna, mint az iOS és Android 15.0 lenne, az úgy jobb lenne? -
atike
nagyúr
...remélem bővül még a lista. Nem kellene ennyire szigorúan venni azt hogy évenként mindenképp új főverzió, de amúgy újítás alig... Ezek simán lehetnének 7.2 alatt is akár. Oké, sok apróság, de "csak" a z értesítések,a PiP már ér egy főverzió ugrást akár...?
-
Deck
titán
Alap háttérkép minősége minden képzeletet felülmúl..
-
vicze
félisten
A Pixel nem referencia telefon, hanem a Google saját telefonja, amit ők terveznek és forgalmaznak. Végfelhasználói készülék nem pedig fejlesztői mint a Nexusok. Ahol nincs Device Store ott nem elérhető, itthon nem lenne rá semmilyen garanciád pl.
A gyártói rendszerekhez eddig se volt és ez után se lesz semmi köze, a gyártók max átvehetik, ha akarnak Play sort de nem kötelező semmi.
Tessék készülék lista a havonta és negyedévente frissülő Samsungokról, mint legnagyobb gyártó az állításod alapján a legtöbb user hosszú ideig védve van. A biztonsági frissítés nem verzió függő 5.0 óta. Pontos negyedéves lista.
-
vicze
félisten
válasz
DarkByte #107 üzenetére
Amire te gondolsz az kizárólag a 8.0-vak megjelenő telefonokra vonatkozik, ha csak frissített akkor nem. Kivétel a két Pixel, a C nem tartozik bele.
A frissítés gyorsításához hidd el hogy nem fog hozzájárulni.
-
Magnat
veterán
Nekem a Google egész stratégiája ezen a fronton egyre kevésbé szimpatikus ... Ha jól tudom, pl nálunk hivatalosan referenciakészülék (Pixel) nem is kapható... A többi gyártó meg gyakorlatilag a flagship modelljeit is teljesen kényére-kedvére frissítgeti ... Szóval az egyszeri Android user szinte biztosan elavult OS verziót használ a telefonján még akkor is, ha évente cseréli, ami ugye elég ritka... Aztán ha kiderül vmi sérülékenység, akkor csodálkozunk, h az androidos mobilok nagy százaléka sebezhető és ami még durvább, h örökre az is marad... Önmagában már az is vállalhatatlan kéne legyen a világ legnagyobb mobil OS tulajdonosa szempontjából, h Európa jó részén még aki akar, az sem tud referenciakészüléket vásárolni, de hogy még egy bármilyen biztonságos (tehát legalább biztonsági frissítések tekintetében garantáltan frissülő) készülékhez sem lehet hozzájutni (tabletről nem is beszélve), az kb röhej a köbön. Sztem a minimum lenne az, h vmilyen módon legalább a biztonsági frissítések kiadására kötelezze a Google 3 évig a gyártóikat és hát már csak presztízs okokból is árulni illene a Pixeleket mindehol, illetve az összes saját készüléket példát mutatva 3-4 évig teljeskörűen frissíteni.
Inkább ilyen fronton illene az Alma nyomába érni, nem olyan kreténségekre koncentrálni, h főverzióban ne maradjanak le tőlük...Pár éve volt ilyen kezdeményezés, ahol a gyártók vállalták 1.5 évig a garantált frissítést (ami sztem baromi kevés), a hírt több helyen olvastam, meg h milyen nagy gyártók csatlakoztak, aztán soha többet nem hallottam a dologról semmit.
-
DarkByte
addikt
válasz
aprokaroka87 #101 üzenetére
Elvileg pont a 8-assal jött be a vendor interface absztrakció, vagyis kevesebb meló nagy rendszer frissítést egy 8-assal összebarátkoztatott mobilra portolni, mert az alsó réteg kompatibilis lesz az újabb verziókkal. Legalább is valameddig.
Na persze hogy majd a gyártók ennek mennyire veselkednek neki, vagy látják értelmét. Sajnos nekem van egy tippem hogy semennyire, hiszen mint tudjuk az új mobilt is el kell adni valamivel. Néhány AOSP közeli szoftverrel bíró mobil talán majd tudni fogja, de ott sem gondolom azt hogy minden fő verzióváltás a Pixel-ekkel egyszerre jön majd. Illetve én úgy sejtem ez maximum 2-3 főverzióra lesz visszafelé kompatibilis, és egyes új rendszer feature-ök tiltva lesznek, mert a régebbi absztrakció nem tudja kiszolgálni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
7Heads Drago #104 üzenetére
Csoda hogy nem egyből 8.5 lett.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
aprokaroka87 #100 üzenetére
Elméletileg nincs akadálya. Lehet, hogy a béta már tudja is.
Mostanában Lawnchairt próbálgattam, ez például tudja, Nugát alatt is. -
varesz11
tag
+1
Még esetleg ezt az összefoglaló videót érdemes megnézni.
Elég sok újdonság van, nem tudom, a fanyalgók mit várnak.
Ahogy látom, sokaknak az új főverzió egyenlő a teljes UI frissítéssel. Logikus, mivel ez van a szemük előtt.
Viszont az nem feltétlenül jut eszükbe, hogy például az új bluetooth codek-ek integrálása sokkal több munka és sokkal előremutatóbb újítás, mint ha mondjuk újradizájnolták volna a notification bar-t. Nem tudom milyen jellegű újításhalmaz lenne mindenkinek elfogadható egy új főverzióhoz.Az meg a másik fele, hogy egy referencia operációsrendszerről beszélünk. A bemutatott formában, a bemutatott funkciókkal összesen 4-5 készüléken elérhető, a gyártók nagy része úgyis belenyúl. Ennek megfelelően szerintem egy oprendszerben valódi haszna az olyan újításoknak van, melyek a rendszer alapjait érintik, a fejlesztők munkáját segítik (elvégre az Androidban a Settings-en kívül kb már minden külön storeból frissíthető alkalmazásként van jelen) vagy konzisztensebbé próbálják tenni a különböző gyártói rendszereket, egy-egy már ismert funkció natív támogatásának bevezetésével. (lásd picture-in-picture, notification dots, split screen)
Végül ott a marketing. Akármennyi fejlesztés is jön össze, manapság érdemes kijönni évente egy új főverzióval (mintha korábban lett is volna ilyen ígéret) mert különben úgy néz ki, mintha nem haladna sehova az egész. Mondjuk sokaknak most is úgy néz ki, de nekik van a verziószám, meg a fanyalgás.
Kis negatív a végére:
Nexus 6P tulajként eléggé lesz*rva érzem magam a Pixelek óta.
Például a promózott notification dots, meg a hosszú érintéses ikon funkció nem elérhető, mivel a Nexusokon az utoljára 2015-ben(!!) frissített Google Now Launcher a default. Gondolom az az üzenet, hogy mindenki használjon olyan launchert amit akar. (vagy hogy vegyél Pixelt) Viszont kicsit rossz látni, hogy promózzák a funkciókat, de csak a Pixelekre biztosítják azt a launchert, ami ki is használja ezeket az újdonságokat, a régi, még támogatott telefonjaikra nem.
Emellett a picture-in-picturet sem sikerült egyelőre működésre bírni. -
aprokaroka87
nagyúr
Ez az ikon meletti értesités hogy van?
hosszan kell nyomni az app ikonra?
-
vicze
félisten
A változás listát akarja látni annak inkább ezeket ajánlom:
Dev blog post
Android 8.0 Features and APIs
Android 8.0 Behavior Changes -
zolka95
őstag
Az alkalmazások saját értesítési felülete mit jelent?
A legördülő menü értesítési sávát lehet szinezni stb?
-
tomboy0013
veterán
válasz
7Heads Drago #91 üzenetére
Nem arról beszéltünk, hogy milyen arányban húznak le, hanem hogy lehúznak. Van aki jóval nagyobb arányban húz le mint a telefongyártók. Bankok, biztosítók, autókereskedők stb... A lényeg, hogy nincs ma olyan cég aki ne azon töprengne hogyan legyen még több haszna. Ez teljesen természetes dolog ebben a pénz központúra kreált világunkban. Szóval meglepődni nagyon nem kell.
-
Tomi_Ohl
veterán
Van azért több változás is, csak az itteni cikk szűkszavú. Ez van a hivatalos oldalon: [link]
És ez sem említi mondjuk a redizájnolt dolgokat.
Alkalmazásszinten meg nem itt közlik a változásokat, lassan már minden appnak van Google-s megfelelője, AOSP-seket meg nem fejlesztik... -
7Heads Drago
veterán
válasz
tomboy0013 #89 üzenetére
A legtöbben szerintem 1-1,5 évente cserélik a telojukat. Van aki sűrűben van aki ritkábban. De szerintem kb ez az átlag. És ha azt nézed hogy egy közép kategóriás teló kb 80-120 k közt van gyártótól függően. Mondjuk iPhoneban még több is. Ehhez még hozzá veszed a fóliát, a tokot, kábeleket, egyéb kiegészítőket meg a kijelzőcseréket. Simán kijön évi 100k /koponyára de inkább többre amivel lehúz mindenkit a gyártó. Nem sok olyan terület van amivel ekkora összeget tudnak rólad lehúzni. Egy hétköznapi ember nem vesz évente se tv-t,se mosógépet, se hűtőt. Jó esetben 10-15 évig használja őket. Nem véletlen az sem, hogy ennyi cég próbálkozik a teló "gyártással". Elég stabil bevételi forrás egyenlőre.
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Máshol már ilyen hívószavakat lehet olvasni, hogy:
Gyorsabb
Stabilabb
Biztonságosabb
Kép a képbenAzt hiszem kiégtem a techfüggőségből és már nem hatnak meg ezek. 1-2 új funkció lehet benne, de lényeges szerintem kevés. Inkább lenne ez 7.2 mint 8.0 . Lassan már nem tudom mitől lesz valami főverzió....Számomra nincs benne lendület, olyan hozzáadott extra az eddig leírtak alapján, ami miatt rohannom kéne a boltba....
-
tomboy0013
veterán
válasz
7Heads Drago #83 üzenetére
Mondj egy területet ma ahol nem az emberek pénzére fáj a foga a cégeknek, szervezeteknek, egyesületeknek stb.
-
jacis
nagyúr
válasz
7Heads Drago #83 üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #84 üzenetére
Mi ihlette? [link]
-
7Heads Drago
veterán
Leginkább azért kell az új android verzió, hogy az új telók eladhatók legyenek. A régiek meg belassuljanak, és akarjál megint kidobni egy csomó pénzt az új telora.
Nevetséges hogy szívatják az embert. -
MikeWazowski
veterán
válasz
tomboy0013 #76 üzenetére
haha
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
tomboy0013 #76 üzenetére
Jól kibasztál velük
. Csuklani nem szoktál azóta? :d
-
Minek így pörgetni a főverziókat minimális újdonságokkal és javításokkal?!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tomboy0013 #76 üzenetére
De gonosz vagyol mán....
Ezzel kárt okoztál pl az Apple-nek mert befolyásoltad a vásárlót.Persze...csak vicc
-
janeszgol
félisten
Király. Akkor az idei csúcsokon meglátjuk majd karácsonykor. Kivéve persze a Google telefonjait.
-
törölt tag
Nem dolgoztam promoterként, de szerintem ha te meg tudtál győzni egy iphone-t akaró vevőt hogy vegyen helyette valami kínai androidos csodát, akkor az a vevő nem iphone-ért indult
Maximum iphone-ért indult mert hallotta hogy az jó de sosem volt még neki, aztán meglátta az árát és utána már örült hogy az eladó valami mást akar rátukmálni mielőtt kiderült volna hogy az iphone-t csak 10 év hitelre tudja megvenni
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tomboy0013 #57 üzenetére
Hát izé...akkor sem lesz benne lehet alapból
Mint esetemben pl a Guest Mode.
Android 5.1 esetén.
Normál esetben nincs ott...root esetén van rá megoldás.De az is előfordulhat...hogy a gyártó inkább a saját megoldását viszi tovább Android verziótól függetlenül.
Annak ugye az a hatalmas előnye hogy a fejlesztés/hibajavitásra nem kell a Google-ra várni.
-
Wesder
titán
válasz
tomboy0013 #57 üzenetére
Kivéve ha a kedves gyàrtó kiveszi
-
tomboy0013
veterán
" iphone-ert jott is be az atlag vasarlo, siman meg tudtam gyozni, hogy kinait vegyen."
Szóval maradt az iPhone-nál?
(#52) toroB86: A Nokia 3-on a 7 is elég szánalmasan fut.
(#49) aprokaroka87: Nem az a lényeg mennyi újdonságot hoz egy nyers droid főverzió, hanem az, hogy ami eddig gyártó specifikus funkció volt mondjuk a felsőkategóriában, az onnantól kezdve bármelyik gyártó alsó kategóriás telefonján is létezni fog ha belekerül az alap rendszerbe.
-
Matada2.3
veterán
Tényleg jópofa lett a videó, azt hiszem nyílt titok volt, hogy Oreo lesz ebből a névből.
-
aujjobba
addikt
válasz
aprokaroka87 #49 üzenetére
Valójában érthető, hogy miért fejleszti le alapfelszereltségként a mások által már kitalált dolgokat.
Egyrészt a Google valószínűleg jobban megcsinálja a rendszerbe integrációt, másrészt ezután a gyártóknak ennyivel is kevesebb saját funkcionalitást kell majd beleácsolni a rendszerbe.
Ezáltal stabilabb lesz, és kevésbé szétforgácsolt -> könnyebb frissíteni később.Erre megy ki a játék, ne akarjon a gyártó mélyen belenyúlni, így egyszerűbb lesz az új verziók adoptálása.
-
whYz
őstag
válasz
Ugy tunik valaki meg mindig nem erti hogyan mukodik az android fejlesztese.
Ennyi erovel semmit nem kellene ujitani, mert valaki mar megcsinalta elotte.
-
toroB86
csendes tag
Kíváncsi vagyok, a Nokia 3-ra is ígérték a 8-at, vajon mikor kapja meg
-
törölt tag
válasz
Amúgy ezt bírom, hogy más már megcsinálta korábban, XY gyártónál már létező funkció. Csak sajnos sok esetben hiába létező funkció, de nem valami jól implementálták, szóval jobb az általában, ha a Google csinálja meg.
-
Ricardo
titán
Az új verzió fellendíti a pilóta keksz forgalmát is
Ha máshol nem is, a fórumozók körében biztosan.
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy az Android Oreo-ban mennyi olyan újdonság van amit már láthattunk korábban is gyártoi oldalon megvalósitva?
Vagy hasonló megoldást. -
törölt tag
Hát, a Budweiser az tényleg amerikai. Nem keverendő össze a Budweiser Budvar Brewery termékével, ami cseh. Amit általában nemzetközi forgalomban látni, az sajnos az amerikai, ami viszont iszonyatos vacak
koxx: Viszont még így is finomabb az Oreonál... Kínában vettem néha Oreot, mert ott nincs más, de hatalmas csalódás igazából. Drága és tényleg csak édes, semmi íze nincs.
-
G-Guts
aktív tag
+ koxx, + sheratan, + jUUh: Úgy látom van aki szereti és van aki nem. Az lehet, hogy édesebb az Oreo a Pilótánál, de szerintem kevésbé ízes, zamatos. Több dolog is van azonban itt amit helyre kell rakni. Az egyik, hogy a Pilóta ezért a kommentért sajnos nekem nem fizet. A másik, hogy azt se tudom, hogy forgalmaznak-e még Pilóta kekszet. A harmadik, hogy minimum tíz éve nem ettem, de azért az ízére úgy gondolom emlékszem. Az viszont tuti, hogy hamarosan megnézem valamelyik botban és veszek, ha még árulják.
-
Bukk900
őstag
Nekem még nem jelzett Oreot, így nem tudom kipróbálni... az 5X megkapta az aptX Bluetooth codec támogatást?
Van két eszközöm, az egyik az aptX HD is tudja, ha másért nem is, de emiatt várom a frissítést. -
Pedig azt hittem, hogy Ostya lesz...
-
whYz
őstag
válasz
#82729984 #30 üzenetére
Hahaha latszik nem dolgoztal meg promoterkent.
Egyszer nezz be a hulye bolta es hallgasd meg mivel probalnak meggyozni.
En sajnos mar sokmindent tapasztaltam es meg ha iphone-ert jott is be az atlag vasarlo, siman meg tudtam gyozni, hogy kinait vegyen.
Termeszetesen egy atlag eladonak az az erdeke, hogy iphonet vegyenek hitelre, mert az dragabb igy inkabb az fele fog terelni, de en pont a masik iranyban dolgoztam.
-
Soleco
tag
válasz
szupermacs #23 üzenetére
Szerintem meg a pilóta finomabb. De majd az android 9 tuti pilóta lesz
.
Engem azon kívül nem érdekel az android verzió hogy tudjam futtatni a nekem szükséges alkalmazásokat. Android 4.4-es tablettemen közel sem fut minden.
-
törölt tag
A verziószám emelgetése csak a gyártók f@szkodása, semmi köze a vásárlókhoz, akik nem hogy a verziót nem ismerik, azt sem tudják hogy mi rajta az operációs rendszer.
A valóságban egyébként mindez amúgy sem számít, mert lehet hogy a vevő síkhülye a telefonokhoz, de azt jellemzően tudja hogy iPhonet akar venni vagy nem. Ebből következőleg ha iPhone-t akar venni, akkor lehet az androidnak 2826-os verziószáma is, csak annyit fog kérdezni hogy "-ez iPhone? -Nem. -Köszönöm egy iPhone-t kérnék"
-
S e t h
nagyúr
"ígéretes fejlesztésekkel kecsegtet"
Mesélj még. -
törölt tag
-
Fall-N
veterán
Az az igazság, hogy a legtöbb gyártó, úgyis kukázza a gyári indítót, az alap Androidba meg szükség lenne a Sony/AOSP-féle témázóra (RRO Layer). Akkor lenne igazán lehetőség személyre szabni az egészet úgy, mint például egy Lineage OS-t. Ez az adaptiv ikon sem arról szól, hogy be tudj állítani bármilyen külsős ikonokat, csak egységessé lehet tenni más gyártók gyári ikonjaihoz a programokat, ha úgy dönt a fejlesztő, hogy beleteszi.
A legtöbb felhasználó akit zavar a gyári kinézet, az úgyis felrak valamilyen launchert. Neked sem kell nézni a régi ikonokat, felraksz egy Novát. (Benne van a gyári ikon készlet alapból).
-
-
whYz
őstag
Ez nagyon igaz. Az atlag felhasznalot nem erdekli, hogy oreo meg nougat, hanem bemegy a hulye boltba, ha elado azt mondja, hogy az a telefon jobb, mert azon mar 11-es verzio van a 8.0-as meg mar regi, akkor azt veszi meg. Ennyi. Szerintem a vasarlok tobb mint 90%-a azt se tudja mi az az android.
-
G-Guts
aktív tag
Kóstolta már valaki ezt az Oreo kekszet? Nem értem mi ez az óriási hype körülötte az USA-ban már évek óta.
Szerintem semmi különleges íze nincs, a háztartási keksznél jobb, de a Pilóta keksznél már meglehetősen íztelenebb. -
Wesder
titán
válasz
H.Istvan25 #16 üzenetére
Azért tartunk 8-nàl, mert az iOS 11-nél tart, és az egyszerű buta ember szerint az Android le van maradva, mert még csak most kapta meg a 8.0-t.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
MikeWazowski #14 üzenetére
Ha tartják a korábbi logikát akkor még 6-nál se tartanánk
. Marshmallow lenne 5.3, Nougat 5.4 ez meg 5.5
-
D013
aktív tag
válasz
MikeWazowski #14 üzenetére
Inkább 5.5. Utoljára 4.4->5.0kor voltam izgatott, azóta olyan feature-k jönnek amit az átlagfelhasználók 97%-a nem használ, vagy már eleve tud az adott felhasználói felület.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
szupermacs #6 üzenetére
Hát igen.
Inkább 7.2 lehetett volna. -
Soleco
tag
Majd egy év múlva súrolni fogja alulról a 10%-ot
.
-
Sonex79
aktív tag
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
dp4 is ugyanez volt, 35 megás volt a frissítés, ami kilőtte a beta programos kezdőfigyelmeztetést... kb ennyi a változás, tehát egy ideje már használjuk és jó, bár hogy mennyire fontosak az újítások, ez jó kérdés..
-
atosan
veterán
válasz
szupermacs #6 üzenetére
Itt talán bővebben írnak róla, gondolom najd az MA is előáll valami részleteseb összefoglalóval, bár ha jól emlékszem már volt.
-
Soybex
őstag
válasz
MikeWazowski #3 üzenetére
Bétáztam is és igazából a kettő között nincs különbség nagyon, ezért mertem kijelenteni
-
szupermacs
veterán
A cikk alapján nem sok újítás van benne. Ennyit tud csak, vagy lesz még itt valami komolyabb dolog, ami miatt mindenki sírni fog, hogy kell neki az új rendszer?
-
speedy87
csendes tag
Sokakkal ellentétben nekem tetszik a név, jobb mint az Oatmeal Cookie.
-
atosan
veterán
Jópofa a videó 😊
-
Soybex
őstag
Jól sikerült, eddig döccenésmentes pixelen. Talán valamivel az akksi is jobb lett
-
natë
nagyúr
Tényleg jó, hogy jött a Nexusokra...nagyon. Az pedig különösen kellemes, hogy csak Pixeleken változtatható az ikonok formája, mi pedig nézhetjük az öreg gépeken a borzalmas négyzet alakúakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest