- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Nekem a Google egész stratégiája ezen a fronton egyre kevésbé szimpatikus ... Ha jól tudom, pl nálunk hivatalosan referenciakészülék (Pixel) nem is kapható... A többi gyártó meg gyakorlatilag a flagship modelljeit is teljesen kényére-kedvére frissítgeti ... Szóval az egyszeri Android user szinte biztosan elavult OS verziót használ a telefonján még akkor is, ha évente cseréli, ami ugye elég ritka... Aztán ha kiderül vmi sérülékenység, akkor csodálkozunk, h az androidos mobilok nagy százaléka sebezhető és ami még durvább, h örökre az is marad... Önmagában már az is vállalhatatlan kéne legyen a világ legnagyobb mobil OS tulajdonosa szempontjából, h Európa jó részén még aki akar, az sem tud referenciakészüléket vásárolni, de hogy még egy bármilyen biztonságos (tehát legalább biztonsági frissítések tekintetében garantáltan frissülő) készülékhez sem lehet hozzájutni (tabletről nem is beszélve), az kb röhej a köbön. Sztem a minimum lenne az, h vmilyen módon legalább a biztonsági frissítések kiadására kötelezze a Google 3 évig a gyártóikat és hát már csak presztízs okokból is árulni illene a Pixeleket mindehol, illetve az összes saját készüléket példát mutatva 3-4 évig teljeskörűen frissíteni.
Inkább ilyen fronton illene az Alma nyomába érni, nem olyan kreténségekre koncentrálni, h főverzióban ne maradjanak le tőlük...Pár éve volt ilyen kezdeményezés, ahol a gyártók vállalták 1.5 évig a garantált frissítést (ami sztem baromi kevés), a hírt több helyen olvastam, meg h milyen nagy gyártók csatlakoztak, aztán soha többet nem hallottam a dologról semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest