- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Felesbandi #174 üzenetére
Ezt a terméket egyértelműen a külseje fogja eladni. Nem szól annyira jól, mint ahogy azt az ára sugallná? Senki nem fogja észrevenni (a vásárlói közül biztosan), mert annyira viszont jól fog szólni, hogy nem fájjon. Egy-két nap / hét és a menő YT-s, Instás arcok ilyenben fognak pózolni, és akkor bizonyos agyakban majd átkacsol a relé: nekem kell egy ilyen, még ha két hónapig éheznem is kell miatta.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Felesbandi #156 üzenetére
Nem, szerintem is. Nem csak, hogy rossz helyen van, de a formája sem jó. Persze-persze erre lehet azt mondani, hogy ki kell élőben próbálni, de - a tévedés jogát fenntartva - én mégis azt mondom, hogy ez kényelmetlen lesz kezelni. Valamint azt is ki merem jelenteni, hogy ennél vannak sokkal ergonomikusabb megoldások is.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nekem gesture kontroll (...) Tekergesd és nyomogasd a kis bumszlit."
A gesztusos vezérlés kihagyása egy dolog (amit én spec. annyira nem sajnálok), de a "bumszlik" elhelyezése nekem valahogy nagyon nem tűnnek ergonomikusnak.Ár: van ugye egy Apple szorzó, van egy trendi szorzó (mert erről már a hülye is messziről látja, hogy valami nagyon menős cucc
).
Ne feledjük! Ennyiért majdnem két Sony WH-1000XM4 -et kapni.Design: tudom szubjektív, de én spec. csak akkor mennék ki vele az utcára, ha fizetnének érte. Mondjuk legalább az ára negyedét
Ja, a Smart Case tokban ... hát, az a csúcsElképzelem, hogy valamelyik menő fiúcska, csak így hanyagul a kezében lóbálva sétál egy ilyennel (what a man!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest