- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnTigy
tag
válasz
Milestone2 #2996 üzenetére
Köszi szépen az útmutatást. Az angol nem gond, a kínaim még kicsit döcög
. Leginkább a root érdekel az OTA megtarása mellett. Eddig csak a KingsRoot-ról olvastam, de valahogy ahhoz nem fülik a fogam, ki érti miért
.
A -
Biga123
addikt
válasz
Milestone2 #2996 üzenetére
Fastboot romok ez talán olvashatóbb
szerk : juj ez nem ahhoz . megkeverdtem .. -
Milestone2
nagyúr
Nem mélyedtem bele a témába annyira, nem láttam még magyar leírást, de itt található a legfrissebb gyári kínai-angol ROM. A Módosított SphinX ROM itt van. És a Snapdragon leírás pedig az en.miui.com -on itt. Némi xiaomi telefonértés, miflash ismeret szükségeltetik. És tudni kell, hogy a mifalsh program fastboot ROM-ból dolgozik, a fastboot ROM-ok itt vannak ezen az oldalon, még ha nem tudsz kínaiul, akkor is ha a link fölé viszed az egeret, akkor kiírja a file nevét, keresd a KENZO-hoz valót!!!
-
AnTigy
tag
válasz
Milestone2 #2993 üzenetére
Köszi szépen Milestone2 a korrekt és egyértelmű leírást. Az általad likelt "ezen leírás" elég egyértelműen a helio procis változatra használható (MTKFlashTool). Tudnál hasonló tanácsot adni snapi proci esetére is?
Előre is köszi,
Anti -
thorday
újonc
válasz
Milestone2 #2993 üzenetére
Köszi szépen a válaszod!
Én a DIGI ajánlatával vettem a telefont(románia) és valami V7.0.1*9.0.0 buherált tele reklámokkal levő rommal jött,hivatalosan 2év garanciával.Röhej hogy mobilszolgáltató ilyent megenged magának,a híres EUban. -
Milestone2
nagyúr
válasz
thorday #2991 üzenetére
Pár hete másról sem szól a topic, mint hogy jajj, kikerült a magyar nyelv a ROM-okból.
Hivatalosan tehát nem lehet semelyikben sem. (Kivéve a 6.1.14-es MULTI ROM-ot, ami az utolsó magyarul tudó volt)
Akármelyik forgalmazó ajánlhatja neked magyar nyelvvel, úgy is fogod kapni, belelopott nyelvi fájlokkal.
Egy a lényeg: amiben van magyar nyelv, az biztos nem fog sem OTA, sem máshogy frissülni!
99% hogy lesz benne Play, és működni is fog.
Más Olyan készülék hogy Redmi Note 3 Prime nem létezik, ez csak egy forgalmazó által kitalált, de a Xiaomi által nem engedélyezett név. (Csak ennyit a forgalmazó korrektségéről)
ROOT csak akkor lesz benne a fejlesztői ROM-mal kapod, ha nem akkor neked kell majd rootolni. miuiandroid.hu-n találsz leírást.Akinek nem fontos a magyar nyelv annak a gyári fejlesztői hivatalos ROM-ot ajánlom angolul használva ezen leírás alapján telepíthető zárt BL mellett is és utána frissülni is fog..
-
-
thorday
újonc
"MaTMaN
(senior tag)Sziasztok!
Most rendeltem meg nemrég a Redmi Note 3 Prime-om, az lenne a kérdésem, hogy az igényeimhez mi a legmegfelelőbb:
Puremobile-ról jön, ezért egyelőre nem tudom miféle ROM van rajta. A lényeg az lenne, hogy legyen hozzá Play, ne legyenek mindenféle kínai appok, működjön minden, és MIUI. Kicsit rendszeresebb, esetleg OTA frissítés sem árt. Bootloadert csak akkor nyitnék, ha muszáj, root kell. Magyar nyelv egyáltalán nem kell, csak angolul használok ilyesmit. Mi lenne jó nekem?Előre is köszönöm a segítséget!"
Sziasztok!
Ha valaki tudna válaszolni a a fenti kolega kérdésére ,megköszönném mert engem is érdekelne.
Pár napja van meg nekem is ez a anti"vámpir"telló,és ezt azert mondom mert a kamerája övön aluli ha nincs fény,és egyszerűen nem tudok kiigazodni a romok közt,mintha kinaiul lenne.Stabil nem stabil,eu rom de meg sincs magyar nyelv stb stb...Most ezt használom : [ROM] [STABLE] MIUI7 v7.2.3 (rooted, and MultiLanguag) [link] ,felteszem erre nuku magyar pedig a leirásban szerepel.
Valaki legyenszives mondja meg melyik az utolsó rom amely magyar nyelvet is tartalmaz,és valamire való.
Köszönöm! -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék egy ilyen készüléket.
Kinek milyen tapasztalata van vele? Root müködik, oprendszer magyarítás, akkumulátor strapa?
Erősségek, hátrányok?
Köszönöm a segítséget!!! -
diegho
nagyúr
6-os EU rom van a telómon olvasgatom itt, hogy vannak vele gondok, eddig nálam minden rendben, de én is feltenném a gyárit, az nem zavar ha csak angol van, sőt. Mi a legbiztonságosabb módja most a romolásnak és melyik a tuti hivatalos legutolsó stabil gyári rom?
-
FreedomHUN
senior tag
Köszi a tippet.
kicsit beleástam magam a BT bug témába. 6-os Dev frissítéssel jött a bug, amit azóta sem javítottak Eu romban. Írták hogy az eu stabilban nincs ez a hiba és valóban. MiBand-ot néha kinlódással tudtam szinkronizálni, este feltettem egy eu stable romot. Probálgattam 10-ből 10x azonnal szinkronizált.
Bt bugra egyenlőre ez a megoldás létezik. -
Csapoati
nagyúr
válasz
RunTimeError #2983 üzenetére
Ilyet nekem is csinált, igaz összesen kétszer az elmúlt 5-6 napban.
-
Biga123
addikt
válasz
RunTimeError #2983 üzenetére
Várjuk a kövi frissítést és reménykedünk.
-
RunTimeError
tag
A legutóbbi gyári frissítés óta az ujjlenyomat érzékelő nem az igazi. Sokszor vagy egyáltalán nem érzékelni hogy ott az ujjam vagy csak sokszori próbálkozásra tudom feloldani. Illetve van hogy a power gombbal fel kell ébresztenem hogy aktív legyen az olvasó.
Ezzel lehet valamit kezdeni? -
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Most rendeltem meg nemrég a Redmi Note 3 Prime-om, az lenne a kérdésem, hogy az igényeimhez mi a legmegfelelőbb:
Puremobile-ról jön, ezért egyelőre nem tudom miféle ROM van rajta. A lényeg az lenne, hogy legyen hozzá Play, ne legyenek mindenféle kínai appok, működjön minden, és MIUI. Kicsit rendszeresebb, esetleg OTA frissítés sem árt. Bootloadert csak akkor nyitnék, ha muszáj, root kell. Magyar nyelv egyáltalán nem kell, csak angolul használok ilyesmit. Mi lenne jó nekem?Előre is köszönöm a segítséget!
-
ouzohuto
senior tag
Sracok 2 dologra varnam a valaszt:
- hogyan kell a gyari bongeszotol elvenni a jogot?mindig amikor pl fb on megnyitok egy videot vagy gmailben egy linket mindig aza gyari szart nyitja meg...
- valamiert nem jelzi hogyha irnak nekem viberen vagy hangoutson, csak akkor amikor megnyitom. Utana el eg ideig de megint alszik tovabb. Mintha nem szinkronizalna, mert akkor se jonnek meg a cuccok amikor feloldom...Neszarakodjak csereljem le a rendszert es az mindent megold(felteve hogy megtudom csinalni, vagy egyaltalan lehet e...)
-
Charx
senior tag
válasz
FreedomHUN #2976 üzenetére
Nekem 6.1.14 eu van fent, de nálam se 100-as a bluetooth, gyári rommal nem volt gond.
-
kaloczidev
csendes tag
válasz
Milestone2 #2958 üzenetére
Működött vele, felrakta kérdés nélkül. Köszönöm!
-
FreedomHUN
senior tag
Előjött egy hibám. Új céges verdát kaptam, multikormány gyári bt, stb. Párosítottam, kormányról gyönyörűen tudom vezérelni, telefon könyv, sms, zenelejátszó, viszont eldobja a bt-t időnként. (Beszéd-zenelejátszás közben 5-10 msp-re) Céges telóval (samsung core), kérdeztem akik új kocsit kaptak, hogy náluk is csinál-e ilyet, nem volt a válasz... Eu-rom. Legfrisebbet még nem tettem fel. Ötlet? Van valami prioritás beállítás bt-re?
-
Charx
senior tag
Frissítettem a twrp 3.0-ra, a régebbi verzióval (2.8.7.0) készült biztonsági mentésemet, vissza tudja állítani, vagy csináljak újat?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Biga123 #2972 üzenetére
Ezt a Xunleit gondolom a Mi App Store-ban lőtted ki, mert a Playen nincs ilyen. A helyzet az, hogy nekem ki volt kapcsolva és így sem megy Playről aletöltés mobilnettel. bekapcsoltam, akkor sem, most megint ki, így sem. Furcsa.
szerk.: Na mégis megoldódott valahogy, most már tölt mobilnettel is. itthon elég szar a vétel (Bp. XX. kerület, nyilván jó szar a vodás jel...). Ja és megoldottam, hogy a messenger a képernyő tetején mutassa a kapott üzeneteket.Settings - notifications - app notifications - messenger - na itt bekapcsoltam a floating notificationst meg a lock screen notificationst is.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Biga123 #2970 üzenetére
Ha már itt tartunk, hogy lehet Playről mobilnettel letölteni? Eddig csak wifivel próbáltam és tényleg nem megy 3G-vel. A másik meg hogy te be tudtad állítani, hogy a fb messenger fent szépen kiírja hogy ki és mit írt nekem? Mert rezeg és villog, ha írnak, de korábban megjelent a szöveg is. Szerintem a 7.2.3 óta ilyen amúgy.
-
Biga123
addikt
Persze elég mindere csak vannak furi dolgai.
PL : [link]
+ Messenger külön beállítások igényel + 2 óráig bányásztam mért nem tölt le Play store ról mobilneten + Wireles display mai napig nem működik + sok kis apró dolog amit külön be kell állítgatni h minden frankón működjön.
de ha egyszer rendesen beállítom/belakom remélhetőleg nem lesz vele gond.. -
plaszy
őstag
válasz
Biga123 #2968 üzenetére
Én a gyári angol-kínaival használom. 7.2.3.0, semmit nem zavar be az a pár kínai app. 1,8GB szabad ram, kb. 35 telepített app mellett. Üzemeideje 1,5 nap nálam.
Akit meg a romolgatás meg a rootolgatás éltet, annak tuti nem jó. Nekem ez a teló a napi dolgaimra bőven elég.
-
diegho
nagyúr
No. 3 nap után azt mondom ez a telefon a jelenlegi best buy a piacon.
-
plaszy
őstag
válasz
Milestone2 #2964 üzenetére
Köszi a fáradozást, az1. jónak tűnt, ki is tette az ikont a képre, de nem történik semmi a lenyíló sávon
a 2.-hoz meg sajna root jog kell
-
plaszy
őstag
válasz
Milestone2 #2962 üzenetére
Megkeresem, de magán a telón valahol bekell állítani, hogy adatként, webcamként, médiatárként, vagy hogy működjön, ezt nem találom
-
plaszy
őstag
válasz
Milestone2 #2960 üzenetére
Van esetleg link hozzá, ahonnan lelehet szedni? Vagy gúgli?
-
plaszy
őstag
Szia!
Mit kell beállítani a telón, hogy lássa a PC-m, mint külső eszközt? Simán rádugtam USB-n, tik-tik, de semmi program telepítés, semmi nem jön elő, a programod elindításánál meg a Waiting for device-nél megáll.
Köszi
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kaloczidev #2956 üzenetére
Szerintem egy próbát megér, hogy Updater/Frissítés alkalmazáson keresztül megkísérled a 6.3.3-mal lefrissíteni. (ROM letölt, alkalmazás megnyit, jobb felső sarok 3 kis pötty (menü) megnyit, ott letöltött frissítési csomag választása (vagy valami hasonló a neve) és file kezelőben megmutatod neki, hová töltötted a ROM-ot, "leokézod", örülsz, ha sikerült)
Ha nem megy akkor kénytelen leszel a fentebb leírt tiszta telepítésre.
-
-
kaloczidev
csendes tag
válasz
Milestone2 #2955 üzenetére
Ez van fent jelenleg.
Ez fejlesztői és többnyelvű. Igen, nyitva van a BL. -
Milestone2
nagyúr
válasz
kaloczidev #2953 üzenetére
Mivel nem tudom most milyen rendszered van fenn, passz. Csak tippelek, hogy jelenleg nem Multi fejlesztõi van a telefonodon. Ebben az esetben úgy gondolom nem lehet. Rendszerváltás tiszta telepítést kíván.
Ez nyitott BL-hez készül, tehát az egyik alapfeltétele a telepítésnek (bár, mivel azt írod TWRP-d van, gondolom nyitott)
Másik fontos, Multiék úgy döntöttek, hogy TWRP 3.0-val kompatibilisek, de a linkelt oldalról azt is le tudod tölteni és telepíteni.0. Multi ROM letölt belsõ memóriába
1. új TWRP letölt, telepít magyarra állít
2. TWRP-ben mentés a jelenlegi rendszerrõl
3. TWRP-ben FR
4. TWRP-ben Install új ROM
5. TWRP-ben szoktak telepítés után megint FR
6. TWRP-ben Rebootkb. ennyi.
-
iMagic7
tag
válasz
FreedomHUN #2950 üzenetére
Nálam átlag 5-6ora es egy nap! Nagyon is jo az akksi ,es normálisan ki is van használva
Nem értem mi lehet nálad ... -
kaloczidev
csendes tag
válasz
Milestone2 #2918 üzenetére
akkor ő kell nekem? : [link].
ezt meglehet úgy oldani, hogy ne járjon adatvesztéssel? már belaktam ezt.
TWRP-m van, de innen már elvesztem, nem nagyon látom még át ezt az egészet..köszi!
-
Biga123
addikt
FHD kijelző 8 mag
persze h merül mint állat ..
-
diegho
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2950 üzenetére
4 óra kijelzőidőm van 40%-on van a telefon full wifi szinkronizációval az első töltés után, a 6 óra meglesz mindig úgy érzem.
-
FreedomHUN
senior tag
Aksi idő: 2 hónap alatt lett tapasztalatom. 3,5-2,5 óra kijelző, beszéd 1,5-2,5 óra, net on, bt on mifittel, wifi on. Estére 15-30%. Kicsit jobbra számítottam. Lumia 1520-am 2 napig bírta ezzel a kombóval.
-
Alvin76
tag
válasz
Biga123 #2939 üzenetére
Én úgy jártam, hogy amikor kinyitottam a telóm, megpróbáltam behozni a recoveryt, vártam hogy megjelenik a mi recovery, ami pl. a Note2-n van, de ugyan az jött be mint előtte (telefon sziluett USB kábellel). A miui.hu-s fórumon írta Vagyula válaszként, hogy ne is várjam, rakjam fel a TWRP-t ha sikerül, akkor nyitott, ha nem sikerül (valami hibával leáll) akkor maradt zárt...
Sikerült. -
Biga123
addikt
válasz
Milestone2 #2946 üzenetére
Akkor fastbot mode ban indísd el a telefont, dugd a gépre és a fastboot mappából nyiss egy cmd és add ki a parancsot. És meg is van h lehet megnézni h locked e a BL ...
Nem csak neked ment a link
de így legalább meg lehet találni ha valaki keresi
szerk : Bocsi nem akartalak kioktatni , a jószándék vezérelt.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Milestone2 #2944 üzenetére
Mert abban van a fastboot... Windows alá...
-
Biga123
addikt
válasz
Milestone2 #2940 üzenetére
[link]
és a parancs a képről.. ( fastboot getvar unlocked )Keeperv85
szerk : ahogy Keeperv85 kartárs mondja ..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Milestone2 #2940 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Szoval ahogy mondjátok.
MiRecovery nem hozható elõ se nyitottnál, se csukottnál.
Fastboot van mindkét esetben.
Ergo egy készülékrõl kurvára csak abból állapítható meg, hogy zárt vagy nyitott a BL, hogy fel tudsz-e rá tenni egy nyitott BL-hez készült MultiROM-ot...?
Vicces, röhejes, dühítõ.Ah értem, fastboot módban meg lehet kukkolni az infót.
-
borsodika
őstag
Zárt bl-es készüléken nem jö elő a recovery csak a fastboot. Fastboot alatt meglehet nézni a bl állapotát.
-
Biga123
addikt
válasz
Milestone2 #2933 üzenetére
őőő izé ,szem az összes SP_flash toolos telepítést fastboot ban kell csinálni ..
Az enyimen is előjön és én nem nyittattam ki + gyári rom van rajta .Sztem ha van recovery akkor nyitott.
Most a hangerő fel + power gombra 1 stilizált telefon képe jön be egy usb kábellel az alján.. -
Biga123
addikt
válasz
Milestone2 #2929 üzenetére
És ha a Fastboot előjön de a recovery nem ?
-
kszthly
senior tag
válasz
Milestone2 #2930 üzenetére
Na ebben most nem vagyok biztos. Ezen a típuson még nem is láttam a MI recovery-t.
-
Biga123
addikt
válasz
kszthly #2924 üzenetére
Azt értem de akkor ezekszerint nem lehet kijelenteni h 1 sp_fash toolos rom zárthoz való mert a nyitottra is feltehető természetesen PCről kizárólag.
Viszont a nyitottra való romot (TWRP-s) nem lehet zártra feltenni .
(minden bogár rovar , de nem minden rovar bogár)
szerk : köszi kezd világosodni a dolog.
-
Biga123
addikt
válasz
Milestone2 #2918 üzenetére
Ezt honnan h ez zárthoz van?
"No OTA updates for custom roms on LOCKED device"
-
diegho
nagyúr
2 napja van meg a telefon. Eddig várakozásokon felül teljesít. Nem is értem miért nem vettem egyet rögtön decemberben. 6.1.14 van rajta és jelzi, hogy van frissítés 6.1.29-et akarja felrakni, ez azt jelenti, hogy nálam nyitott a bootloader?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kaloczidev #2915 üzenetére
Ha nyitva, akkor a Multi oldalról letöltöd a legfrissebb xiaomi. eu ROM-ot és azt használod.
Amit linkeltél a zárthoz való. -
kszthly
senior tag
válasz
Szerintem igen, de ennek van fent frissebb változata, egyszerűbb mindjárt azzal kezdeni.
-
Biga123
addikt
válasz
Ne tőlem kérdezd én csak próbálok rendet rakni a fejemben
De amennyiben jó amit kihámoztam akkor igen.
Mi van most rajta? -
Biga123
addikt
elég káosz van a fejemben..
szal :
Nyitott BL - mehet rá multi rom és frissül is , mehet rá gyári us/kína rom frissül isZárt BL : - mehet rá multi rom nem frissül, mehet rá gyári us/kínai rom, frissül is
Javítsatok ki ha valami nem ok pls
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jogász topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Horgász topik
- Minecraft
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest