- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
chabychecker #9 üzenetére
Mit értesz hamisítvány alatt?
Ez egy kommersz Bluetoothos billentyűzet, sehol nem írja, hogy Xiaomi gyártmány lenne.
A "for" azt jelenti, hogy méretben a Mi Pad 5-höz jó a tok része. -
chabychecker
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek hamisítvány?
HUF 22,594.01 45%OFF | For Xiaomi Mi Pad 5 Pro Backlight Keyboard Case With TouchPad Portuguese Russian Spanish For Tablet Xiaomi MIPAD5 keyboard Cover
https://a.aliexpress.com/_mOlBcyq -
norberto9
aktív tag
A Xiaomi Pad 5 Pro rendelhető kintről global verzióban.
-
gabro0
őstag
válasz
Trk.Adam87 #4 üzenetére
Egy AX-es WiFi-t és GNSS vevőt dobhatnának a sima ötösbe, tökéletes lenne.
-
ambination
tag
A tárhely esetleg bővíthető?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Trk.Adam87 #4 üzenetére
Valahol igazad van bár valahol a sima Pad 5 és a legkisebb S8 között lenne helye a piacon, mert nem nagy a választék. Ha azt nézzük, hogy tavaly a Lenovo P11 Pro is 200 felett nyitott Snapi 720(?)-al, akkor a körülményeket nézve ezért nem lenne sok.
Ha jött volna tavaly a Pro, valószínűleg én is arra ruháztam volna be, de így beérem a simával is.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Ha jönne is hozzánk 200ezer Ft felett lenne az alap modell ára is, annyival többet szerintem nem ér a sima Pad 5-nél.
Nemrég még a Pad 6 bejelentéséről volt szó, de ezek szerint csak még jobban kiterjesztik a Pad 5 szériát egyelőre. Mondjuk korai is lett volna máris kiadni a 6. generációt, mivel tabletet általában ritkábban vesznek az emberek, így bőven elég 2 évente piacra dobni az újat.
-
Konyika
senior tag
Jó lenne ha jönne. Ha szól úgy mint a Mi Pad 5 akkor egy vevő már van
.
-
bollokcs80
Korrektor
Sajnos a sima Pro sem jött globál piacra, valószínűleg ez sem fog.
Be kell érnünk a simával.
-
GoldhandRent
őstag
az első Mi Pad-ok óta sírok, hogy lehetne értelmes méretben, nem csak 8" (vagy mennyi) végre itt is van, de már mindegy, mert teljesen elengedtem a Xiaomit... Vettem helyette 12.9-es iPad Prot
(meg iPhone-t)
Lehet jobb is így, mert a SW akkora lejtőn rohan lefelé évről évre, hónapról hónapra, hogy szavak nincsenek rá.Ugyanakkor megjegyzem, hogy HW tekintetben jónak tűnik ez a gép, a SW meg olyan, amilyen.. Vagy megszokod (és eltűröd) vagy megszöksz.
(Nekem Windows OP rendszerrel még elgondolkodtató is lenne egyébként)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest