Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
Vitatkozzanak. Amióta gyorsabb töltést alkalmaznak a gyártók van ez a para hogy kinyírja az aksit, igaz azóta jó sok év telt el és mégsem hallani erről.
Ellenben pl az iphone aksik elég könnyen veszítenek az élettartamukból, és ugye azok a tavalyi évtől eltekintve 5w töltővel jöttek (de lehetne mondani bármelyik gyártót aki 5w töltővel adott ki telefont, azért hoztam az apple-t mert egységes sebességet használ és használt hosszú ideig, a többi gyártóval ellentétben.)
Gyakorlati használatban egy 0-100% töltésnél néhány fokkal lesz melegebb töltés közben a készülék (pl 18w-al 26fok, 45w-al 28fok de ez készülékenként változhat)
Szóval a hevülés miatt nem kell aggódni, ha valaki megnézte már hogy nyáron a tűző napban milyen meleg a készüléke ahhoz képest ez semmi.
És értem én hogy nehéz megemészteni hogy valami nem rossz, de na.
Most az megint már kérdés hogy esetleg 100-200-300w-al mi lenne a helyzet. Az utóbbi kettőre a jelenlegi telefonok szerintem nincsenek felkészítve a hűtés szempontjából, de ez még fog változni. Mivel még az átlag szerintem ilyen 10-15w addig nem kell ilyen gondokkal küzdenünk. -
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
-
Noukoum
veterán
Nőttek az árak, de sokkal többet kapunk mint tavaly. Nagyon jó készülékek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem csak jobb, drágább is lett elődjénél az új széria, cserébe persze benne van minden, amit egy 2020-as csúcsmobiltól várhatunk.
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest