- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Minősítésnekről nem tudok nyilatkozni, de láttam már tesztet ütésálló tokkal(nem a vékony gagyi 1000 forintos szilikon cucc), hogy ledobtták az x-edik emeletről és semmi baja nem lett. De ha így az active strapabíróbb is, akkor is a toknak van 2 hatalmas előnye: Minden kárt az fog elszenvedni így a telefonon semmi sem fog látszani, a tok pedig olcsón bármikor lecserélhető újra. Ezzel szemben a strapatelefonnál bármi kár keletkezik, az látható lesz rajta örökre. Ezen kívül pedig egyértelműen bármikor fel-le tudod rakosgatni a tokot, így választhatsz, hogy akkor éppen strapatelefont szeretnél, vagy simát. Fordítva sosem tudsz belőle egy sima S8-at csinálni. Szóval én személy szerint egyáltalán nem értem ennek a létjogosultságát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest