Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz dingdongkng #23 üzenetére

A mai telefonok még mindig nem bírnak ki egy napot egy feltöltéssel.

Röhögve, vigan elvoltam bármely utolsó 5 Androidos telómmal 1 napot aktiv használattal. 3000mah +

Még mindig kínkeserves egy tetszőleges weblapon elnavigálni velük

BTW, ez hol a telefon hibája? Tessék olyan weblapokat látogatni amelyek reszponzivek, gond letudva. User error.

A szövegbevitel gondjait a mai napig nem oldották meg,

Szövegbeviteli gondok?! Swipe...? User error. :U

a kamerájuk ugyan sokat javult, de a használható szinten még mindig szerintem innen van.

Épphogy az utóbbi években akkorát javult a telefonos kamerák minősége hogy vigan otthon lehet hagyni az akármilyen baszottnagy DSLR-t, mert egy nyaralós/szülinapos/partyzós eventet röhögve végigfotóz az ember igencsak jó minőségben. A professzionális fotózásra pedig ott vannak a céleszközök. Ez, nem az, és kapaszkodj: sose lesz az.

A beépített hangszóró hasonlóképpen, de még mindig alkalmatlan bármire a csengőhang lejátszásán kívül.

No comment...Ha hallanál egy high-end HTC-t vagy mondjuk egy G7 Thinq LG-t, két kézzel kaparnád az állad a földről.

Ne haragudj de szerintem a helyzet az (és ezt most tényleg ne vedd sértésnek), hogy életed legkomolyabb okostelefonja egy alsókategóriás Alcatel vagy valamilyen Mizu, Navon, esetleg BluBo csoda a sarki hyperből 2013 környékéről, de hogy az életben még csak nem is köszöntél egy korrekt modern közép-, neadjisten felsőkategóriás készüléknek, az ziher, mert amit leirtál, az konkrétan abszolút nem állja meg a helyét 2018-ban. :U

Új hozzászólás Aktív témák