- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Biztos vagyok benne, hogy így gondolkodnak, de pusztán a számok szerint nézni a dolgokat elég csalóka a különböző képarányok miatt. Még egy 7-es telefon is nagyon távol áll egy 8-as tablet képernyőterületétől. Arról nem beszélve, hogy nem mindenki használ 7-es telefont, sokkal inkább a 6 - 6.5 az átlag.
Én inkább a kompaktabb telefon + kompaktabb tablet híve vagyok. Lennebb látható, hogy mekkora különbség van egy 5.8-as telefon és 8-as tablet között. Még ennek az apró tabletnek is kb. 2.4x nagyobb a képernyőfelülete a telefonhoz képest. Rengeteg felhasználás van amire a telefon kb. használhatatlan (vagy nagyon kompromisszumos), míg a tablet teljesen kényelmes. Ezen pedig nem sokat változtatna az sem ha valamivel nagyobb telefont használnék, egyszerűen a 20:9 és hasonló képarányok ilyenek.
Ettől eltekintve túl tudnám élni azt is ha egy 10-es tabletre kéne váltsak (még ha nem is lenne olyan hordozható mint a fennebb látható 260 grammos apróság), csak lassan már azt a kategóriát is kezdik hanyagolni a gyártók.
-
nkmedve
őstag
Engem egyáltalán nem zavar, hogy van olyan méret, de nem ártana ha lenne kissebb is, hogy lehessen választani annak aki hordozni is akarja. És nem úgy ahogy mostanában csinálja a Samu, hogy csak a legnagyobb változat kapja meg a legjobb ficsőröket (pl. OLED).
Nem hiába van 5 éves Tab S2-m (ami még mindig elég jól teszi a dolgát LineageOS-el), azóta egyedül az S5e volt az amin egy picit is elgondolkodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest