- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
A kütyük fejlődését nézve időnként olyan érzésem van, hogy "Miért nem inkább úgy csinálják ahogy nyilvánvalóan jobb lenne?" Aztán pár hónappal/évvel később úgy kezdik csinálni, és hamarosan az lesz a normális.
Így voltam anno a nagyobb telefonkijelzővel, az mms értelmének megkérdőjelezésével, a 20 col feletti PC monitorokkal...
Most így vagyok ezekkel az aksikkal meg a kilógó kamerákkal. Olyan nyilvánvalóan ostoba dolog, hogy fogadni mernék hogy 1-2 generáció múlva "forradalmi újdonságként" bevezetik, hogy egybesimul a hátlap a kamerával.Meg szerintem már a Note 6-ra visszahozzák a cserélhető akkut, sd kártyát és valamivel moderáltabb árat, mert tippem szerint ez a Note 5 hasonló bukás lesz mint az S6. Egyedüli reménye hogy a szép design és a toll segít eladni a hozzá nem értőknek. Bár így, hogy Európában gyakorlatilag ki se adják (jövőre már erkölcsileg elavul), így még tán az se menti meg... Nem is értem hogy gondolták. Felmérték hogy túl sok a kocka az EUban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest