- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Gondoltam, hogy nem a kérdésre válaszolsz, hanem huszadszor ugyanazt elmondod
Szervíz: hard reset, factory restore.
Megcsináltam már. Ennnyi. Az ÉN (és természetesen senki más) pechem, hogy olyan app kombókat használok, amik lehalasztják a telót. Reménykedem az 5.1.1-ben, mert kb. ugyanezekkel a progikkal 4.4.4-ben nem voltak ilyen bajom.
Na, de ez már régóta off. Befejeztem. -
Sword
őstag
Mivel itt páran úgy gondoljátok, hogy jobban értetek (mindenkinél) hozzá, ezek után bátran kijelenthetem, hogy nem lenne túl hasznos. Kb. ezer éve használok Androidos, IOS rendszereket talán annyira értek hozzá, hogy el tudjam dönteni egy rendszerről, hogy jó vagy nem jó. Remélem a szervízt poénból írtad.
Biztos nálatok olyan sem fordult elő, hogy néhány óra alatt merült vagy 50%-ot a telefon, majd kiírta a részeltezésnél, hogy 1% android, 1% cella 1% képernyő és még 2-3 ilyen érték, összesen vagy 6% összeadva. Jól megmagyarázta, hogy mitől merült le (ilyet pl. még egy telefonnál sem láttam eddig).
-
Sword
őstag
És ugyanez fordítva is igaz. Tehát aki x programot használ, annak mindnek lehal a telefonja egy nap használat után? Ne általánosíts légyszi
Valószínűleg a kettő (vagy egyszerre több) alkalmazás összetett problémájával van probléma, egymás nyűgjeit erősítik. Alapjában véve az oprendszernek kéne tudni kiszűrni vagy legalább észlelni, ha egy vagy több alkalmazás vállvetve egymással megfektetik. Közel biztos vagyok benne, hogy 5.1.1 után megszűnnek a problémáim, mint ahogy 4.4.4 alatt sem voltak... csak győzzem kivárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest