- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
exedoc
senior tag
Mit tudtok elégedetlenkedni. Attól, hogy szar benne minden még lehet jó. Vagy nem?
-
Televan74
nagyúr
Egy remake -től jobb minőséget várnék le 2021 -ben. Ez ilyen formában nem kell!
Marad pénz más játékra!
-
KISDUCK
addikt
Ezzel a grafikával iOSrevagy androidra jön?
Amúgy ja, ez így egy kalap sz#r, feccőlhettek volna bele több pénzt és energiát hogy 2020-ban úgy nézzen ki mint egy 2020-as játék.
-
_cHAos_
aktív tag
Yaayy, az 1989-es Prince of Persia-val rengeteget játszottam keresztapám 3(4?)86-osán, rendesen meg kellett tervezni minden mozdulatot, über nehéz Game volt. A Sand of Time már Easy Mode volt a sorozatban, az eredeti játékhoz képest.
Az eredeti játék nehézségéhez, kb. csak a Doom Nightmare fokozat ér fel szvsz.
-
Šolaire
veterán
Érdemes megnézni, nem tudom de nekem a régi változat hangulatosabb. Az új szinesebb lehet szebb is de totál más lett az egész játék atmoszférája. Nem kellett volna ehez hozzányúlni szerintem.
[link] -
KaitouP
nagyúr
Azt mondja az Ubi: A Ubisoft szerint nem is csúnya a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
-
Šolaire
veterán
Erre kiváncsi leszek, gyerekkorom egyik meghatározó élménye volt ez a játék. Megvalósítás érdekes mondhatni furcsa szokni kell, meglátjuk milyen lesz.
-
Ragnar_
addikt
Van egy grafikailag okés FC5/NewDawn, és egy AC Odyssey is házon belül. Kérdés, hogy miért vannak akkor gondok egy PoP remakenél a grafikai minőséggel.
-
Sefneni
őstag
Jaj.
-
XuChi
addikt
válasz
BoneDragon #23 üzenetére
Kb mint ha a Nagymamámat látnám, mikor tanítottam neki a billentyűzet használatát
Azért ezt a jelenetet nem kellett volna berakni a videóba, mert ultra ciki!! Komolyan, mint egy nyugdíjas PC klubban, mikor Marinéne rákeres a gugliban az eszmeralda sorozatra
-
wjbhbdux
veterán
válasz
BoneDragon #17 üzenetére
most előkerült egy kép az Ubitól amin már jobban fest
-
Mart10000
aktív tag
Ha már belevágtak ebbe remélem kellemesebb lesz a csalódás, mert trailer alapján nem túl meggyőző.
Ugyanakkor nem egy esetben volt, hogy egy játék rosszabbul nézett ki, mint ahogy előzetesen tálalták a megjelenés előtti videókban.
-
GodGamer5
addikt
Jelen genes mércével is nagyon gyenge az egész. Ezért így egy forintot nem adnék.
-
rdt89
addikt
Számomra az egyik legjobb játék, amit most megcsúfoltak és meggyaláztak, amiért a szívem szakad meg.
Rohadt pénzéhes ubisoft, aminek semmi se szent, pedig állítólag az egysíkúságért és kreativitás blokkolásáért felelős személy elhagyta az intézményt, erre látom mekkora ötletek hadát vonultatják fel...
-
válasz
BoneDragon #23 üzenetére
THIS IS SPAR... khm INDIA!!
-
válasz
BoneDragon #23 üzenetére
Amikor a túlzott indokolatlan multi-kulti odáig fajul, hogy mások egyszer jól felépített munkáját döngöli a szarba. Nincs egyéb mondanivalóm, a látottak magukért beszélnek.
-
BoneDragon
veterán
-
KaitouP
nagyúr
Amellett hogy egy nagy lókuki volt kürtőskalácsban a tegnapi Ubisoft Forward, van még pofájuk büszkén azt mondani erre a totális igénytelenségre azt, hogy remake. Hát a PS3-as nem tudom melyik PoP nézett ki így, azóta eltelt jó pár év. Nagy szerencse, hogy utálom ezt a szériát amúgy is.
-
rdt89
addikt
Komoly, hogy 2020-ban ilyen grafikai tuningra futja? Egy jobb unatkozó fan igényesebbet dob össze EGYEDÜl, ez a cím megcsúfolása.
-
válasz
BoneDragon #17 üzenetére
Milyen csini szakállát varázsolt neki.
-
BoneDragon
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz
CptAdamica #6 üzenetére
azaz
1 év "ekszklúzívitással" .. mer' az menci -
nanocry
tag
Ez egy jó nagy Zéró....
-
Mialószarez!?!?
Viccen kívül mondom: a Tekken 4 leggyengébb átvezetője és pályája is szebb volt PS2-őn, mint a videó, amit most láttam a cikkben. Ubisoft öregem
-
Ragnar_
addikt
Hát én megvárom ezen PoP remake remakejét, hátha akkor 2020-as grafikai szintet kapunk..
-
k-adi
nagyúr
uristen miez
ne már
mi lesz a következő? splinter cell 1 remake???
olyan nehéz egy folytatást összehozni? akkor adják tovább a címet, jogokat másnak
-
válasz
pintermiki #2 üzenetére
Az eredetinek nagyon rossz az irányítása meg a kamerakezelése, ezen is javítottak állítólag.
-
CptAdamica
veterán
Jó lesz ez az EPIC-nek.
-
myckey
veterán
Nagyon jó, hogy visszanyúlnak a kiadók a sikeres darabokhoz, címekhez !
Akad, nem is egy példa, a minőségi újrafeldolgozásra/kiadásra....szuper!
De ez valahogy nem fogott meg, pedig nagyon vártam a híreket, mikor megláttam az első infokat. Bár, a kamerakezelés, meg az alapvető irányítás ahogy láttam, változni fog, ez mondjuk sok embernek biztos üdvözítő.
De nekem ez most nem jött be, talán még változtatnak rajta .Igen, bennem is hasonló fogalmazódott meg a "remake" kapcsán, inkább az általad említett dolog...yep.
-
zolomon17
senior tag
Nos, ez valami egész borzalmasan néz ki.
Köszi, hogy sikerült meggyalázni az egyik kedvenc játékomat...
-
Nem néz ki tragikusan, de inkább hívnák remasternek és lenne 20 euro.
PC-sek előnyben vannak, mert megvárják míg pár játék megjelenik (AC-WD-Immortals-POP) aztán Uplay+ keretében ki lehet őket tolni 15 euróért.
A konzolosok remélem legalább demot kapnak, aztán majd eldöntik kell-e nekik ez a "Remake"
Egyébként nekem anno kimaradtak az újabb POP játékok, a nyári Forward alatt behúztam a trilógiát + 2 újabb részt.
Eddig pont ez a rész tetszett a legjobban, a hangulata miatt.
-
pintermiki
csendes tag
But why?
Sosem értettem miért kell valamit remake-lni, remasterni. Az eredeti a klasszikus, minden más csak ócska rókabőr.
-
oszi666
őstag
megint az ötlettelenség jellemző a játékokra. remake ne már ember... oké aranyos, lehet kipróbálom nosztalgiából de ennyi.
Wasteland 3, Iron Harvest meg Elder Scrolls 6 ami izgat mostanában, meg a Far Cry 6 (de az se fog sok újítást hozni gondolom csak más környezetben játszódik)
A stratégiai játékok terén totál pangás van, a Paradox az egyetlen ami vmit villant.
Lehet az is csak én öregedtem ki így harminc évesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest