Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bupemko

senior tag

válasz gyalu 1 #3166 üzenetére

Nekem OP3 után/mellett volt egy kis Samsung kitérő (Galaxy A20e, Galaxy A50), de még az A50 is nagyon lomha volt. Hiába volt 4 GB RAM, gondolom az Exynos proci vagy a régebbi UFS tároló volt a szűk keresztmetszet. Na meg a notch se lopta be magát a szívembe... F2 Pro a méltó OP3 utód nekem :)

Kamerával én meg vagyok elégedve, szerintem jobb, mint a OnePlus 3, mondjuk amire nekem kell arra a Samsung Galaxy A50 kamerája is elég volt (hangsúlyozom: nekem).

Mostanában páran panaszkodtak az ujjlenyomat olvasóra, nekem az F2 Pro jobban/megbízhatóbban működik, mint az A50 szintén képernyő alatti szenzora. Lassabb, mint az OP3 előlapi, A20e hátlapit nem tudtam megszokni, sose állt rá az ujjam...

ROMolni egyelőre nem tervezek, EEA Global szeptemberi biztonsági frissítéssel kicsit késve jött, de ez még nekem belefér.

• Masooo

aktív tag

válasz gyalu 1 #3164 üzenetére

Péntek óta használom az f2 prot. A másikat nem használtam még.

Olyan kérdést tettél fel ami egyéni preferencia kérdése. Így pontosan nem tudok válaszolni a kérdésedre. Azt tudom elmondani, az f2 milyen a saját szemszögemből.

A fotó terén átlagos, nem kiemeledően rossz, de nem is mondanám, hogy jó, bár makrót szépet lehet lőni vele és ha kezeltél már fotógépeet és picit érted is azon mi miért van. Akkor be lehet állítani ezt is egész értékelhető képek készítésére. Video téren hagyjuk.

Sebességben viszont gyors, a kép folyamatos és nem akadt még meg, pedig ma igyekeztem izzasztani kicsit, persze ezt el is várjuk azért.

Akkuidő eddig jó, mondjuk nem benne élek, de szombat óta nem töltöttem és még 48on van. Igaz hogy nincs állandóan online, a kékfog sem hasít egész nap és mivel tudom hol vagyok a világban, a gps is inaktív.

Az érzés viszont, hogy az előlapot nem rondítja el semmi, na az megfizethetetlen nekem.

Jah meg bazinagy. Varratni kell hozzá tokot, mert olyan nincs ami nekem tetszene. Terveztem is egyet, kártyák pénz teló megy bele, szarvasbőr lesz mire készen lesz (jó ha vadász is van a családban)

Remélem azért segít.

• bupemko

senior tag

válasz gyalu 1 #3164 üzenetére

Korábban valaki írta, hogy az X3 neki érezhetően lassabb. Szerintem ez egyéni preferencia kérdése, mikor kijött az X3 én is majdnem vettem egyet asszonynak. Nekem csak F2 Pro van, ez nagyon gyors :)

Új hozzászólás Aktív témák