Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hbalu
tag
válasz
griiischdoov
üzenetére
Úgy tudom december közepére várható a hivatalos hazai forgalmazás, és olyasmit is olvastam, hogy van esély a szolgáltatókhoz kerülésre. Egyre inkább kéne egy jó telefon, de már én is kibírom valahogy és megvárom ezt, nekem a lehető legjobb készülék lenne, ha 230 alatt jelenne meg itthon. A note2-vel ehhez képest annyi a bajom, hogy telefonnak óriási, azt aki a füléhez emeli villamoson, számítson kerek tekintetekre. Tabletem eddig nem volt, de annak meg szintén használhatóbb 10 hüvelyk, mint 5.5... De kinek mi tetszik, nekem éppenséggel a Padfone2

-
griiischdoov
tag
bnőm venne msot padfone-t...nincs nagy keze, a 4.3 as bőven jó, de ha azt nézzük a két generáció között mégsincs akkora különbség (ha a telefon testet nézzük) HW-ben uyge odaveri az egyest, az akkukülönbség meg...hát a teló kb ugyanaddig bírhatja , a kabát meg kcisit kevesebbet, de talán nem hal bele..ami viszont feltűnt, h a hazai forgalmazásnak hl a a padfone 1 200e körül van, itt bécsben pedig most jelent meg 700 euróért. de úgy van beharangozva mint valami világújdonság..az itt leírt árak szerint viszont nagyjából annyi lesz a padfone 2 mintmost az egy..szóval arra lennék kíváncsi, mikor várható európában, érdemes e várni, h pl ne másfél hónap műlva lehessen megvenni a 2est, annyiért amennyiért msot venné a 1est, ami az új padfone hatására meg nagyságrendekkel lenne olcsóbb...
OFF: tokot magához a telefonhoz sikerült valakinek szerezni.. vagy marad az univerzális sima bőrtok?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest