Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
hbalu
tag
válasz griiischdoov #101 üzenetére
Úgy tudom december közepére várható a hivatalos hazai forgalmazás, és olyasmit is olvastam, hogy van esély a szolgáltatókhoz kerülésre. Egyre inkább kéne egy jó telefon, de már én is kibírom valahogy és megvárom ezt, nekem a lehető legjobb készülék lenne, ha 230 alatt jelenne meg itthon. A note2-vel ehhez képest annyi a bajom, hogy telefonnak óriási, azt aki a füléhez emeli villamoson, számítson kerek tekintetekre. Tabletem eddig nem volt, de annak meg szintén használhatóbb 10 hüvelyk, mint 5.5... De kinek mi tetszik, nekem éppenséggel a Padfone2
-
griiischdoov
tag
bnőm venne msot padfone-t...nincs nagy keze, a 4.3 as bőven jó, de ha azt nézzük a két generáció között mégsincs akkora különbség (ha a telefon testet nézzük) HW-ben uyge odaveri az egyest, az akkukülönbség meg...hát a teló kb ugyanaddig bírhatja , a kabát meg kcisit kevesebbet, de talán nem hal bele..ami viszont feltűnt, h a hazai forgalmazásnak hl a a padfone 1 200e körül van, itt bécsben pedig most jelent meg 700 euróért. de úgy van beharangozva mint valami világújdonság..az itt leírt árak szerint viszont nagyjából annyi lesz a padfone 2 mintmost az egy..szóval arra lennék kíváncsi, mikor várható európában, érdemes e várni, h pl ne másfél hónap műlva lehessen megvenni a 2est, annyiért amennyiért msot venné a 1est, ami az új padfone hatására meg nagyságrendekkel lenne olcsóbb...
OFF: tokot magához a telefonhoz sikerült valakinek szerezni.. vagy marad az univerzális sima bőrtok?
egyszervolt holnemvolt, volt egyszer egy olyan rossz bőgős, hogy azt már a többi is észrevette...
-
Maximus43
tag
-
DeathAdder
veterán
Nagyon komoly kütyü lett valóban, kéne
Ez az Andreno 320 mennyivel múlja felül az N2/S3 Mali 400MP4-ét? Felülmúlja egyáltalán
-
hr2
őstag
Ez igen, nem rossz.
-
Maximus43
tag
Ebben egyetértek! Nyilván megvan a célközönség.
Én sem vennék ilyet ha épp felső kategóriás telefonom lenne, viszont ha cserélni szeretnék akkor a jelenleg egyik legerősebb telefont kapnám cserébe és hozzá a tabletet kiváltó Dokkot.
Ha azt néztük hogy mit tud a telefon ennyiért és hozzá vesszük a Dokkot, akkor versenytárs nélkül marad (egyelőre)az ASUS-nal ráadásul figyelnek a felhasznalora nem úgy mint a konkurensek.( tisztelet a kivételnek)
Jelenleg nekem is van egy iPad-em én azt tanacsolnám hogy várjon még a vásárlással. Nemsokára igen kedvező áron fog menni az IPad 3 illetve teljesítményben is jobb a 2nél.ツ 12 éve tag
-
Valzor
aktív tag
Nagyon szép külső és brutális belső. Igazi csúcskategóriás kütyü. Go Asus Go!
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
oszi666
őstag
válasz Maximus43 #92 üzenetére
Jo elismerem ebben van valami. De az ember alt nem egyszerre vesz tabletet plusz telefont.... Csakhogy kotozkodjek akkor azt mondom en n vennem meg: nekem ez igy kenyelmetlen. Most akarok venni egy ipad 2t a lumiam melle: nyilvan nem csak em fogom hasznalni: anyam hugom baratnom... Es akkor a padfone maris rossz mert ha vki masnal van a tabletforma akkor a telom mar nincs nalam. Apro kenyelmetlenseg de nekem nem megfelelo. Szoval ez a szinglik gepe ugyanakkor elismerem, hogy ha androidos tabletet vennek az asus lenne csak nem ez
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, s ez az új dokkolási mód jobbnak is tűnik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Maximus43
tag
Üdv!
Nem érezted még soha hogy nincs kedved felállni az ágyból viszont milyen jó lenne egy nagyobb kijelző de TV túl nagy, plusz a kábel ,laptopot nem akarod tartani pc-hez nem akarsz oda ülni. Egy tablet viszont jó lenne.
Itt jön az hogy előveszed a dokkolót és folytatod amit eddig csináltál ugyan onnan.Véleményem szerint jobb vásárolni 40+-ért egy gyönyörű kijelzőt + aksival mint telefon és tabletet vásárolni mert 40+ért nem kapni normális hardverrel tabletet.
ツ 12 éve tag
-
HardRic
addikt
Ennél gyönyörűbb és hasznosabb eszközt rég nem láttam, tökéletesen beleillene a napi rutinomba. Kéne pénz :'(
-
oszi666
őstag
Szerintem is kenyelmetlen.( igen dobaljatok kovel aaaah szeretem meeeg)
De pl a billentyuzetes cuccai az asusnak felelmetesen jok. De ez a cucc: egyszeruen nem latom ertelmet, hogy a telefon hajtsa meg a tabletet. Egxszerubb ha van egy tablet meg egy telefon, nem?[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Maximus43
tag
válasz moleculez #87 üzenetére
Teljesen egyet értek veled. Számomra egyfajta varázsa volt az egész Padfone-nak egy szolíd "kis" telefon nagy köntösben, erre használhatatlanná teszik a hordozható telefon részét.
Tökéletes volt az előző méret, volt szerencsém használni és úgy terveztem a 2-re benevezek.
Így viszont folytatódik a kinek nagyobb a ....
Nagyon tetszik a One X a One X+ és az Optimus G, Hardverben tökéletesek de vágják már tarkón azt a tájváni 150 mély dizájnert akinek lassan 3 kéz kell átérje...Minőségileg viszont le a kalappal az Asus előtt.
Folyamatosan hozzák a szintet, terméktámogatás terén is a konkurensek felett vannak.ツ 12 éve tag
-
Remiel
őstag
az 1 sem volt hivatalosan itthon kapható, gondolom itt is marad a rothadó kapitalista országokból való behozatal... kíváncsi leszek Angliában mennyi lesz... na meg mikor
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
moleculez
veterán
az otlet es megvalositas egyarant peldas, bar johetne alap JB-vel. A masik h a telonak szerintem eleg lett volna 4,3",hamar ugyis lehet belole tabot csinalni.... Amugy fuulllos nagyon
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez az utóbbi idők legszimpatikusabb telefonja számomra, mégha nem is az én pénztárcámhoz készült. Nagyon szép és egész egyedi elegáns design, hozzá illő komoly hardver és nagyon korrekt ár. Egyedül a kijelző mérete kicsi nagy első blikkre.
A kabátja gondolom szokás szerint túl lesz árazva, de azt nem kötelező megvenni.tévedtem, a kabát ára is nagyon korrekt. Ha nem lesz valami egyedi problémája, a megjelenése után akár best buy modell is lehet.[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
"Sadly, however, it’s several steps forward in terms of raw power but a few backwards thanks to the loss of keyboard support and microSD."
Ez így azért elég problémás annak, aki laptopot akar kiváltani, a 64GB-os cucc 900 eurón fog indulni és még az is gyorsan be fog telni a több száz appal, képekkel, zenékkel, térképekkel stb., kevés marad kedvenc sorozatainkra, filmjeinkre HD minőségben. És ha hozzá vesszük, hogy ha lesz billentyűzet, az is lehet vagy 100 EUR, és megszorozzuk a magyar tech árakkal, bizony 300.000 forintba fog kerülni a 10"-os masina.
-
bloomberg
tag
Basszus, hozzá kell szokni a tepsikhez.
Bár, ha belegondolok pár éve még az ment, hogy minek 3,7"-es kijelző egy telefonnak, most meg azokat sírjuk vissza.
5 év múlva note II-t akar majd mindenki
Szép ez a cucc, az árától azért félek x+vám+áfa+haszon=állkapocszúzás
-
Prof01
veterán
Hmm, ez elég jól sikerült!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
tixem
addikt
istenkirály lett, azonnal ide vele
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
sev5g3
csendes tag
Nagyon tetszik ez az uj Padfone, meglatjuk mennyi lesz az ara itt a nemeteknel. A Desire lassan csereerett nalam, de a tabletekkel is szemezek, es rohadtul nincs kedvem ket 3G-szamlat fizetni es allandoan szinkronizalgatni, ahogy itt mar valaki irta is. A Padfone2 adatai elkepesztoek, es az akku uzemidok is jonak tunnek. Az egyetlen gond, hogy ha tablet uzemmodban hasznaljuk, folyamatosan fent kell lennie a fulesnek, hogy ne akkor kelljen elokeresni ha hivnak. Ez az egyetlen gondom. Ki kene probalni a gyakorlatban.
A kovetkezo honapokban kisse mozgalmas lesz a smartphone-tablet-laptop vonal: iPad Mini, Win8-tabletek es mobilok. Decemberig meg kibirom.
-
griiischdoov
tag
Pont ez a lényege. Remekül összefoglaltad! +1
Bone123: nyilvàn lehet saját véleményed, de a 3. hsz. után tedd offba. Én is elgondolkodnék h Note2 vagy ez, ebben egyetértek.
Kàr ezért a 4.7 ért, de manapságúgy tűnik csak ekkora házba tudnak belepakolni ennyi mindent..
egyszervolt holnemvolt, volt egyszer egy olyan rossz bőgős, hogy azt már a többi is észrevette...
-
Borote
addikt
Ehhez kellene még nekem egy billentyűzetes dokkoló (á l'Atrix), maximum 1kg-os tömeggel, az tökéletes is lenne számomra. Esetleg még egy Trackpointot dobhatnának rá
A tablet dokkoló nekem annyira nem fontos, cserébe egy könnyű, billentyűzetes, nagy kijelzős egység jól jönne a telefonhoz.(#75) Bone123: itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter?
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Persze hogy jobb a 24-es monitor, de ha nem akarsz a gép előtt ülni, hanem kényelmesen fekve olvasnál egy cikket arra a telefon 4-5,5 colos kijelzője nem annyira kényelmes ellenben a 10 colos kijelző már korrekt, de mégsem kellett venned a fullos telód mellé még egy 10 colos tabletet is, hanem csak fél/negyed áron egy nagyobb kijelzőt a telefonodhoz, amihez billentyűzetet is tehetsz, tehát ha éppen kell, kényelmesen meg tudsz írni egy hsz-t, cikket, mailt, sokkal kényelmesebben mint egy telefonon/tableten. Árban pedig még mindig csak ott vagy mint egy Iphone 5 vagy SGS3, hardverben szintén, persze nem Windows fut a cuccon, de alapabb irodai munkákra is használható, ha éppen szükség van rá. Nekem ezért szimpatikus. Továbbá ha megveszed minden eszközt külön, akkor még folyamatosan szinkronizálgatnod is kell.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Haaardcore #70 üzenetére
Azért, hogy
- ne kelljen wifit osztanom a telefonrol
- ne kelljen ket net elofizetes (megha osztott is)
- ne kelljen mindig magamnal cipelni a tabletet, ha valami csak azon van
- ne kelljen minden zenemet, filmemet, jatekomat ket helyen tarolgatni
- ne kelljen allandoan szinkronizalgatni a telefont a tabbal
- ne kelljen egy telefont egy tablet házból ki be pakolgatni bármikor váltani kellSamsung Galaxy Note II
-
Haaardcore
csendes tag
"Azert basszus, hogy
...
de neked beszelhet az ember, orakig sorolhatnam"Elképzeltem ezeket az érveket felsorolva egy óriásplakáton, ami az Asus Padfone-t reklámozza és KIRÁLY.
Így ebben a formában szerintem már mehetne is a nyomdába, remélem valaki olvassa ezt a fórumot az Asustól. -
Maxentius
addikt
Emberek... Hol a billentyűzet?! Anélkül csak félig használható ötlet...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A gondom itt az, hogy a "három eszköz" igazából egy db. okostelefon annak korlátaival, hiába a billentyűzet vagy nagy képernyő, egy ICS droidod van, nem pedig egy teljes perifériatámogató és minden profi programot futtató laptopod, amiből féláron már egész jót lehet kapni dupla képernyővel, azt mellédobsz valami telót.
Tutira bejönne a PadFone mondjuk Win8 tab tudással (normál USB portok, teljes progi- és perifériatámogatás), és szerintem a droid fel fog oda nőni. Egyelőre azonban van egy darab ICS rendszerű okostelefonod, amit nagyobb képernyőjű ICS rendszrű okostelefonná tudsz alakítani, akkor már phabletre szavazok, ez persze csak én vok.
-
arn
félisten
Asus Padfone2 32GB : 799 Euro and 64GB : 899 Euro
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
tenyleg ugy van ertelme, hogy joval olcsobb, mint ket kulonallo cucc... de ha jol belegondolunk, ez megvalosul, ha ilyen felszereltsegu tabletet es okostelot akarnal venni. ha persze vmelyikbol megfelel olcsobb, akkor mas a helyzet.
a note2 ami jo mindenre, semmire sem jo igazan az en aspektusombol telonak nagy (nagyon), tabletnek meg kicsi. bar en is jobban orulnek egy 4-4.3 koruli telonak, es amelle egy 10es tabletnek.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ez jogos, de azért kihozható ez kedvezőbben is. De mint mondtam, szvsz egy phablet praktilusabb egy hibridnél, mert a két kategória "már egybe van szerelve", a Nóta 2 pedig nagyon durván bírja a strapát, és 150-ért veszik itthon a másik topicban írók, ami nem is rossz egy mindenesért. Két PC közt használom a mobilezközt, és a 24"-os monitort meg a billentyűzet/egér kényelmét preferálom, minden másra pedig egy darab mobileszközt használok, amire szívesen választanám a PadFone 2 zseniális telefonját, nagy kijelző, tuti HW, remek felbontás, kár h csak ICS egyelőre.
-
fojuzer
aktív tag
Nagyszerü,kellemes igaz átlag Magyarikanak ez már anyagilag elérhetelen,viszont van!
föolvaso
-
a.sebi
őstag
azert ha veszel egy ilyen hw vel rendelkező telefont az lazán 150 rongy. emellé egy ilyen hardverrel rendelkezö tablet megint annyi....plusz a billentyűzet..tehat minimum 300 kilo lenne....ennek az az előnye ha tabletet is hasznalsz...akkor A hwt eggyszer kell kifizetned....es kevés ember van aki tabletezés közben a telefonjan is netezik...ugyhogy biztos hogy van értelme...
-
sfdrakex
nagyúr
Headsettel simán lehet telefonálni tabletként használva is.
Egyébként okosan állsz hozzá, de ennyi erpővel minek Ferrarit venni, nem fér bele a család, egyáltalán felesleges az autó lovaskocsival is lehet járni, de ne használjuk ki a lovakat lehet menni gyalog. Minek e-mail van posta, de az is minek akivel akarok valamit majd elmegyek és megbeszélem, nem? Back to the stone age.
(#50) Bone123
Egyébként mindenki érti, hogy ez a véleményed, le is zárták volna a vitát, ha nem próbálnál propaganda szerűen meggyőzni mindenkit arról, hogy hülyék, és a te véleményed a fasza.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Cathulhu
addikt
Azert basszus, hogy
...de neked beszelhet az ember, orakig sorolhatnam
47: +1
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Integra
titán
nem azzal van a baj, hogy neked mi nem fér bele a világképedbe, szerintem ezt mindenki pont leszarja, hanem az a baj veled hogy a világképedre akarod formálni a többieket. nekem nem kellene egyik sem, ettől függetlenül mégsem gondolom, hogy ne lenne meg a vásárló közönsége, aki örülni fog neki, csak azért mert mást gondolok. te viszont kezdesz idióta trollba átmenni erősen.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mumk1
addikt
Azért azt se felejtsük el, hogy ebbe a készülékbe a ma elérhető legerősebb hardver került, ami nem biztos hogy használható lenne egy 4", vagy kisebb méretű házban. (pl még kisebb aksit kapna).
@Bone123
Már miért kéne szétszedni??? Ez bizony olyan, hogy telefonálás közben is nézegetheted a Mobilarénát.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Pffff, mellé. Pont azt mondom akkor már legyen egy gigatelefonod azt csókolom, minthogy elkezded egy működésképtelen tabletbe belepakolni a telefont, csak hogy azt használni tudd, aztán mire betölt a mobilaréna, bejön egy hívás és kezdheted szétszedni. De mint mondtam, maradi vagyok, ez nem fér bele a világképembe.
Integra: élet a saját realitásomon kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Szép készülék.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
nobela
senior tag
Amikor először hallottam róla tetszetősnek tűnt az ötlet, de így???
Féltégla bunkofon hogy ha akarok tudjak csinálni belőle egy teljes téglát?
Biztos van akinek bejön, de alapvetően teljességgel értelmetlen.Amiben lenne ráció (nekem): KICSI telefon (~3,7 körüli kijelzővel): hurcolászni.
Ha viszont kell egy tablet, akkor beledughassam, és máris van egy 10 coll körüli használható gépem.
AZ ÉV AJÁNLATA! Szinte új Sennheiser HD650 ezüstözött KáCSa szimmetrikus kábellel eladó: 99.900.-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Persze, íme egy példa.
-
Cathulhu
addikt
Szeretem amikor valaki a sajat korlatolt nezopontjat globalis igazsagkent tunteti fel. Van penzem, van nagy kepernyos telefonom, sot, meg egy tabletem is, de megis kellene egy ilyen, sokkal inkabb mint a jelenlegi felallas. Na most ez hogy fer bele a vilagkepedbe, vagy valami anomalia lennek?
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
errorcode06
őstag
Kár hogy nincs hozzá dokkoló, örültem volna neki...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Annak is értelmesebb egy Note2-t venni, mint szerelgetős masinát, ami mindig kényelmetlen lesz. Ha van egy 5" körüli telód amúgy meg otthon nyilván egy PC-d, mert azt 10" sem helyettesíti, minek egyáltalán tablet? De akinek 200e ft-ja van, az valszeg tud venni egy erős, de akkor már prakikus méretű telefont és egy tabot.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az két működő készüléket is jelent. A tablet amúgy is csak egy nagyképernyős okostelefon, a PadFone pedig pont azt a funkcióját vonja meg, ami népszerűvé teszi - mobilitás: gyerek, feleség, nagyi, haverok hurcolásszák össze vissza, kölcsön adod, másik szobában hagyod stb. Maradna ugye a két számítógép közötti használat, ám a buszon tabozó ember se kutya, az pedig, aki Combino villamoson elkezd tabletet összeszerelni, na, az Darwin díjat érdemel!
A lényeg vész el azzal, hogy szerelgetni kell, és mindig csak egy eszközöd lesz. Ha annyira fontos, hogy két hely között legyen egy méretes mobileszköz, vegyél egy Note2-t, nem sokkal nagyobb, mint a PadFone telefonja, mégis mindent tud kielégítő méretben két számítógép között.
-
Integra
titán
nem semmi, hogy tör be az asus az okosteló piacra, lehet, hogy ő lesz az új htc?!
viszont én erősnek érzem a 60fps 1080p-t, szerintem ez inkább 30fps, nem láttam sehol még 60-at fhd-hoz, az világrekord lenne hirtelen okostelóban, de még a gopro hd sem tudja..
az akksi viszont nevetségesen gyenge.. vicc, komolyan...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rep3at
őstag
Pont ideális lenne nekem, nagy kijelző, könnyebb csatlakoztathatóság, na és ezek a paraméterek..
Csak így tovább ASUS!
Forward thinking. كرر
-
Matada2.3
veterán
Wow... nagyon ott van!
Finn the human
-
BDave
őstag
Ez nagyon ütősen hangzik! Kíváncsi leszek a tesztetekre! És ahhoz képest nem nevezném drágának a telefont, persze lehet hogy itthon már egy 50essel többe fog kerülni. Ez a táblagépes ötlet se rossz, de akár egy tévére is rá lehetne dugni kábellel a telefont. Persze azt nem lehet mindenhová magaddal vinned. Van még innováció a piacon
Kár, hogy nem a Google adja rá ki a frissítéseket.
(#17) sid87: azért, mert külön is használhatod a telefont, nem muszáj mindig bedugni a táblába.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Mikor adnak ki olyan táblagépet, aminek a kijelzőjét hűtőszekrénybe lehet csúsztani, RefrigeraTab?
-
sid87
senior tag
Ha táblagéppé lehet úgy is dokkolni, mi a fenének raktak 4.7es kijelzőt? Ezzel nálam kb esélytelen használatra... 4" és táblává át. Ennek van értelme nálam...
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ja, és ICS...
-
ADAM1337
nagyúr
Azért egy hasonló tudású táblagép + telefon ennyiből nem jön ki.
A táblagépnél a telefon hw-e van használva azért is csak 44000ft amiért közel se kapsz ips-es ilyen soc-os táblagépet.
Egyedül az illesztés még furcsa nekem jobban beburkolhatták volna a telefont hogy csak a kamera lógjon ki belőle. -
mrlujoak
veterán
" illetve 2014mAh kapacitású akkumulátort kapott. "
Ezt hogy?! Kettőezer-tizennégy?!
...aztán a forrásra kattintva:
" NFC, 2,140mAh fixed battery, 50GB of ASUS WebStorage for two years "
...és kiderült, hogy már megint egy hibásan vesszük át hír...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
bok92
addikt
Hát ez jó lett!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Lehet én vagyok maradi, de ki az az idióta, aki megvesz egy készüléket kettő áráét, mert VAGY a telefont használod, és felesleges kényelmetlenség táblává alakítani, VAGY a tabletet, és ha hívnak, jól kinézünk - egy készüléked van, mégis kettőt kell cipelni, gyerek se tudja elcsenni stb.
A telefon maga nem rossz amúgy, és ekkora kijelzővel akár helyettesítheti is a tabletet, tudni az sem tud többet.
-
oszi666
őstag
nem kötözködésből, de milyen előnye van annak, hogy ahhoz, hogy a táblagéped működjön bele kell dugni a telefont? elismerem hogy még nem használtam ilyent, de elsőre totál kényelmetlennek tűnik. nem egyszerűbb venni egytáblát meg egy telefont külön? plusz a magas ára miatt még csak spórolni se lehet vele,
-
stbtamas
aktív tag
Koorekt ár, csak mire ideér, sajnos 200+ fölött lesz úgy érzem.. persze képernyővel együtt.
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
ADAM1337
nagyúr
Nagyon durva, és nem is vészes a táblagép ára.
Amit sajnálok hogy a készülék ennyire nagy kijelzős illetve sok a káva a telefonon, ha már 4,7 col akkor minimalizálnám a készülékházat, de plusz pont a hw-es touch gomboknak.[ Szerkesztve ]
-
jubilleum
senior tag
És klaviatúráról semmi hír?
Tudom telhetetlen vagyok -
atikó
őstag
Hát én leváltom az első generációst erre!
-
rankesz
veterán
-
HawerKing
őstag
ez tenyleg gyonyoru szep lett nagyon tetszik, hogy az elolapba vannak integralva a szenzoros gombok szerintem az ar is korrekt s nincs nagy konkurenciaja az Asusnak ebben
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
rankesz
veterán
60fps fullhd, S4pro SOC... áááá, kell
kijelző milyen technológiát használ?
[ Szerkesztve ]
-
Haaardcore
csendes tag
Gyönyörű, és szerintem baromi jó ötlet!
Nem utolsó sorban az ár is korrekt.[ Szerkesztve ]