- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helpner
csendes tag
-
Helpner
csendes tag
Hali!
Nekem sikerült megrendelni még az indulás napján (08.17-én) és már akkor azt írta 2-4 hét a szállításig. Így közel 3 hét után még semmi infó róla, csak ez: "Your order is confirmed. You’ll receive an email when your order is ready."
Kicsit frusztráló ez az infóhiány/várakozás. A maradék bő 1 hetet már nyugiban kivárom, de utána..
-
blueye
veterán
válasz
postásbazsi #42 üzenetére
"NOTIFY ME WHEN AVAILABLE" - meg mindig, gondolom neked sincs meg...
Ez igy egy nagyon szomoru indulas egy cegnek, foleg ilyen hatterrel. -
postásbazsi
csendes tag
Lehet, hogy csak a hype miatt, de egyre jobban érdekel. Lehet berendelek egyet, ha elérhető lesz újra.
-
blueye
veterán
Kapott vki az elso adagbol?
-
pusszycat
nagyúr
-
Noukoum
veterán
-
judas13
addikt
Még az a tok..nem semmi.
-
Kb másfél centi áll ki belőle, aminek tapasztalatom szerint elvitathatalan előnye, hogy értékelhető módon tudja rögzíteni a beszédhangot, valamint emiatt az ANC is jobb hatásfokkal/minőségben tud működni így.
Mármint egy átlag kínai márkához és az Apple fülesekhez képest. Nézz meg pl egy Jabra 75/85t-t, nem áll ki semmi a füledből, mégis a legjobbak között van a hangminőség és a zajszűrés is. Szóval csak programozni kell jól tudnia a cég programozóinak a jó minőséghez.
-
Lehetne, hogy nem offoltok?
De ha már igen, használjátok az off gombot?
Köszi! -
pusszycat
nagyúr
válasz
postásbazsi #29 üzenetére
Ez edifier teszt nálam.
-
belashx
senior tag
válasz
postásbazsi #24 üzenetére
Azt irták, hogy minden költséget tartalmaz az ár, de nem lepődnék meg, ha a vámügyíntézés díját ki kéne fizetnem, bár a DPD fogja szállítani.
Most frissült az állapot: "custom clearance completed,". Hamarosan lesz válaszom.
-
moleculez
veterán
Az a gagyi tok... még egy kijelző kéne rá, ami kiírja a töltést. Csak hogy olyan legyen, mint bármelyik e-bay/ amazon vacak. Maga a füles amúgy tetszik.
-
adamklark
senior tag
nos hűek maradtak az elnevezéshez, ez tényleg "nothing"
-
mad823
őstag
Kb másfél centi áll ki belőle, aminek tapasztalatom szerint elvitathatalan előnye, hogy értékelhető módon tudja rögzíteni a beszédhangot, valamint emiatt az ANC is jobb hatásfokkal/minőségben tud működni így. Persze ha csak zenehallgatásra kell, akkor felesleges.
Amúgy pedig akkor törünk pálcát a feje felett, ha már valaki hallotta a hangját.
Ja, és AptX miért nincs benne? -
B1T3
addikt
Rosszul fogalmaztam: olyan agybadugós füles, amelyből nem áll ki egy vállalhatatlanul nagy, abominális monstrum.
Semmitől nem nagy szám. Szó szerint semmitől, erre volt építve a marketing is, de az elég jól ahhoz, hogy minden megnyilvánulásukról írjon a techsajtó, szóval nyilván ezt is közlik.
-
B1T3
addikt
Jól néz ki. A tok felülnézetből valóban nagynak tűnik, de szerencsére elég lapos.
A kialakítás nekem sem a kedvencem, egy agybadugós verziót is megnéznék. -
törölt tag
Hát ez nem lett annyira nagy szám. És milyen szép lesz, ha majd pár hónap alatt esetleg elkezd besárgulni az az átlátszó műanyag borítása
-
juuzer
addikt
Semmi.
Szerintem nem fog sok vizet zavarni.
-
Mr.Silkó
veterán
Legalább nem szokványos ez az átlátszó kialakítás.
-
Nem vágtam magam hanyatt ettől. Régi Pana Füles még mindig rulez.
-
Plug Life
senior tag
Move on, nothing to see here
-
Felesbandi
senior tag
A faraszto marketingelest leszamitva tetszik maga a fules, viszont a nagy tok nalam kizaro tenyezo.
-
Jositigris
csendes újonc
Amennyire gyönyörű a füles, annyira bazárian néz ki az a tok.
-
Az aktív zajszűrés mellett elérhető a transzparens mód, ami átengedi a környezeti zajokat, bár, ilyen igény esetén gazdaságosabb lehet egyszerűen kikapcsolni a funkciót.
Airpods pron természetes érzetet próbál nyújtani az átengedő mód. Nem tökéletes, de jobb mint mikor egy agybadugós füles csak ül
a fülben, az sokat szigetel. -
Jöhetett volna egyszerre a komplett termékpaletta.
Ezer szállal úgy is kötődni fog szerintem a BBK-hoz.
-
pusszycat
nagyúr
Nem kellett volna ráírni h (1) mert ha lesz majd (2) szóval na. Amúgy szívesen kipróbálnám.
-
Rühellem ezt az airpods szerű designt.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Ezért volt ez a nagy felhajtás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dizájnos, aktív zajszűréssel felszerelt vezetékmentes fülest mutatott be Carl Pei új brandje.
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest