Bemutatkozott a Nothing ear (1)

Dizájnos, aktív zajszűréssel felszerelt vezetékmentes fülest mutatott be Carl Pei új brandje.

A Nothingot a OnePlus társalapítója hozta létre, első termékük, az ear (1) pedig minden bizonnyal a legtöbb hivatalos, de rendkívül információszegény előzetest kapott termék az univerzumban. Eleinte nem mondtak róla semmit, de azt folyamatosan, majd rendszeresen érkeztek az érdemi információt nyomokban sem tartalmazó sajtóanyagok a még mindig be nem mutatott termékkel kapcsolatban, mire végre jött egy dátum és egy ár, ma pedig a termék, ami egy igen dizájnos fülhallgató.


[+]

Az átlátszó dobozkában átlátszó, IPx4 minősítésű fülesek ülnek, egyenként 4,7 grammos tömeggel és 11,6 milliméteres hangkeltőkkel. Az aktív zajszűrés mellett elérhető a transzparens mód, ami átengedi a környezeti zajokat, bár, ilyen igény esetén gazdaságosabb lehet egyszerűen kikapcsolni a funkciót. Ezt a fülesen, érintésvezérléssel is meg lehet oldani, de akár ki is kaphatjuk a fülünkből, mert van viselésérzékelés.


[+]

A kapcsolatot Bluetooth 5.2-es chip biztosítja AAC és SBC kodektámogatással, a hangszínszabályzót pedig az iOS-re és Androidra is elérhető az alkalmazásban állítgathatjuk, ugyanitt opció a füles megkeresése is. A vezetékmentesen is tölthető tok kevéssé tűnik ergonomikusnak mondjuk farmerzsebben elképzelve, cserébe összesen 34 óra üzemidőt biztosít, míg a fülesek önerőből 4, illetve 5,7 órát bírnak attól függően, hogy élünk-e a zajszűrés lehetőségével.

A Nothing ear (1) július 30-tól, limitált példányszámban válik elérhetővé a gyártó webshopjában 99 euróért, a hivatalos start pedig augusztus 17.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés