Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Az Nexus player engem is érdekel, kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni. Ha nem nagyon drága és már hozza egy kínai stick teljesítményét (ami azért valószínű) akkor jó lesz, mert a támogatása azért valószínűleg jobb lesz mint azoknak. Szerintem hibás a termékmeghatározás, ez egy médialejátszó, nem játékkonzol, DE a controllernek örülök HA megy majd telefonnal/tablettel is, mert ahhoz viszont nem ártana. Amúgy 1 GB RAM-al simán el lehet lenni, szerintem nem nagyon van olyan játék ami szaggatna a RAM hiánya miatt. Ezen nem fogsz párhuzamosan túl sok appot futtatni hiszen csak másodlagos eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro