- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Faceless- #1 üzenetére
Segít, ha a teló gyártója méltóztatik licenszelni a drivert, nagyon chinaphone-oknál sajnos nem divat.
#9: óccó hús
. Az 5g egyelőre nem létszükséglet. Én is a 200EUR-s játszótéren tervezek játszani a következő körben, de nem hiszem, hogy messzebb mennék egy p30 lite new-edisönnél.
-
badacsony
őstag
Nem G52, hanem G57 van benne.
-
janeszgol
félisten
Jó lesz ez az 50 ezer ft alatti kategóriába.
-
Ryoo
senior tag
válasz
-Faceless- #9 üzenetére
Munkahelyen van 16 db A41, mindet én üzemeltem be, de szaggató animációt én nem vettem észre. Elhiszem, hogy van ilyen gyári hibás példány, ami produkálja, nekem szerencsém volt. Vagy inkább csak a tesztelők nagyrésze a csúcs telefonokhoz vannak szokva, és azok után már minden szaggat...
-
-Faceless-
őstag
A világon minden A31, és A41 tesztben el lett mondva, hogy a gesztus vezérléses animációknál, és alkalmazás váltóban szaggat az animáció. Elhiszem, hogy neked nem, és nem feltétlen a One UI problémája ez hanem csak annyira szar a G52 ami ezekben van.
Egyébként azóta javították pár hónappal később viszábbfogták ezen a két telón, de még mindig pocsék videót csinálnak. (ez a kettő)
-
Ryoo
senior tag
válasz
-Faceless- #4 üzenetére
Nem tudom manapság milyen telefonokban vannak terhelő animációk, de az általad említett samsungban már nem nagyon vannak.
-
RoBos
senior tag
Elvileg a Realme 7 5G személyében jön majd a D720 SoC erre felé is...
-
-Faceless-
őstag
válasz
aprokaroka87 #5 üzenetére
Nem a te döntésed hogy milyen animációk vannak (tudom hogy ki lehet kapcsolni...), átlag felhasználó, és aki teszteli a telefont animációkkal együtt fogja értékelni. Xiaomi, meg Samsung rendesen tele is fogja hányni vele.
Lehet itt túlhúzták annyira, hogy elviszi a 2K-t is, de alapvetően a G52 hardveresen nem támogatja kép stabilizálást, se HDR felvételt, vagy bármit ami ezekkel jár. Igazából nem tudok olyat amiben ez jobb lenne mint egy Adreno 610.Mindegy is igazából csak remélem nem ezzel oldják meg az "olcsó" 5G telefonálást. A végén még meglátja a samsung és rávágja, hogy jó lesz ez egy 110k-s telefonba.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
-Faceless- #4 üzenetére
Mondjuk lehet nem hardver terhelő animációkat kellene használni.
Ebbe bele tartozik mondjuk a felesleg animációk sora.
Amúgy ha erröl a chipset-ről van szó, akkor elvileg megoldott a 2K@30 fps encoding és decoding is.
-
-Faceless-
őstag
-
Csak jönnének már végre errefelé is kézzelfogható mobilok Dimensityvel szerelve
-
Ryoo
senior tag
Aki nem játszik a telefonon, aztán annak majdnem mind1 milyen a GPU teljesítménye...
-
-Faceless-
őstag
Biztos jók lesznek ezek, de a GPU-s részről nem nagyon vágja hanyatt magát az ember már a P65-öt is szindták páran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Arch Linux
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest