- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Kategóriában a Redmi 4-el megy, csak az ugye mintha olcsóbb lenne....
-
kromatika
veterán
Ez most komolyan jó ár?
-
juuzer
addikt
válasz
szupermacs #3 üzenetére
Remélem ezt Te se gondoltad komolyan.
-
shiftac
aktív tag
5,5" és 720p?
A többi hardver még okés, ha az üzemidőt nézzük. De ennél a telefonnál sokkal jobb választás pl. a Redmi 4 Prime-om. Akinek 5.5" kell, na annak van miből választania, pl. Xiaomi Redmi Note 4. Ráadásul abból 70K-ért már 4/64-es is van.Ezekkel az árakkal nem jön be a Huawei, persze még mindig sokkal jobb választás egy Samsungnál.
-
szami777
addikt
Nem ment fel a pulzusom ettől a telefontól, itthon nehéz dolga lesz, bár az is tény, hogy a huwainek tudtommal ebben az ársávban nincs bivaly aksis telefonja, azért van benne ráció
-
Wesder
titán
válasz
South Velen #24 üzenetére
Eddig a MIUI-t másolták EMUI nèven, most már a házat is. Mi ezzel a gond?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
South Velen #22 üzenetére
Jobban megnézve a csodás termékképet, lehet igazság abban, amit írsz, viszont ettől még a hátlapi (!) formaterv kiköpött Xiaomi, 1 méterről még a gyakorlottabb geekek is összetévesztenék a Huawei újdonságát egy tetszőleges Xiaomi készülékkel, szerintem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
South Velen #18 üzenetére
Nekem ugyanannak a vékony fémháznak tűnik, mint ami például a Note 3 Pro-t borítja, illetve a hátlapi kamera és ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedése is onnan ismerős nekem.
RaveForce (#20)
Mások a fogalmaink úgy látszik az ipari hulladék kifejezésről, én a nagyon fapados, recsegős műanyag házas, öreg hardverű, ócska kijelzőjű és kamerájú készülékeket értem rajta, neked elég a magas ár és az unalmas formaterv.
-
b0bcat
addikt
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Pont kettőt.
-
Mr.Silkó
veterán
A Huawei mostmár a Xiaomitól vesz készülékházat, vagy mi?
RaveForce (#15)
Azért az ipari hulladéktól messze van hardveresen, csak szimplán túlárazott és unalmas a készülék dizájn.
-
RaveForce
veterán
Ipari hulladék...
-
janeszgol
félisten
válasz
South Velen #12 üzenetére
Kicsit drága valóban. Nagyon nagy szemekkel fogom követni a termékeiről szóló fórumokat, hogy vajon a felfele árazásban mennyit spórolnak az összeszerelési minőségben.
-
South Velen
addikt
válasz
szupermacs #3 üzenetére
ez ugye végig szarkazmus volt?
-
South Velen
addikt
Ez most már viccnek is rossz.
Kedvező ár, most komolyan?
Van telefon B20-szal, Snapdragon 625-tel, fém burkolattal, 1080p kijelzővel, magyar garanciával 60-ért, ugyanekkora akksival (de a 625 gyorsabb és kevesebbet eszik).Ráadásul ezen kilométer nagyságú a káva is...
szégyen, hogy egykori kedvenc márkám mit képzel magáról, hihetetlen hogy csak a márkanevükre alapozva dupla pénzt elkérnek már ők is. Semmivel se különbek az Apple-nél, de ott legalább ott van (az az egyébként bullshit) hogy divatcucc, meg presztízstermék, de ez? Huawei indzsoj szeven plász, azért az mi menő már.
-
tonerz
aktív tag
Ebben hol a jó ár?
Ez az összeállítás ennyiért, elnézve a konkurenciát egyszerűen drága. -
Swinegod
őstag
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Házon belül is ott a P8 ami nem gyengébb, cserébe jobb kamera, FHD kijelző, de nincs bioscanner
-
noro79
tag
válasz
szupermacs #3 üzenetére
mintha samsung lenne. átlagos telefon,prémium ár...
-
Swinegod
őstag
Lassan naponta jönnek a Redmi Note 3 copyk
Ráadásul a kedvező árat se találtam meg -
Wesder
titán
válasz
szupermacs #3 üzenetére
Èn kèrek elnèzèst
-
iNfAntRy
senior tag
Na! Szuper névválasztás. Tökéletes reklám lesz az Apple-nek. Éljen az iphone 7 plus. Sőt, nem csak reklám/marketing, hanem vásárlókat is akár át lehet verni. Ipse bemegy az üzletbe, kérdezik milyen telefont akar, mire úgy felel: "Enjoy 7 Plus". Mire az eladó: "Do you enjoy 7 Plus? So do I!" majd elad neki egy iphone 7 plust. Troll mode OFF
-
szupermacs
veterán
Milyen egyedi formaterv.
Rávettem magam és elolvastam a speckókat. Fantasztikus telefon. Must have.
(#1) wesder: A márkanevet meg kell fizetni. Ilyen supportja és minősége nincs más telefonnak.
-
Wesder
titán
Valaki szóljon ha megtalálta a kedvező árat a cikkben, mert az biztos nem 70-nèl kezdődik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest