Bemutatkozott a Huawei Enjoy 7 Plus

Hirdetés

Hivatalossá vált a Huawei Enjoy 7 Plus, bár a nevét egyelőre nem is érdemes megjegyezni, hiszen az európai piacra jó eséllyel keresztelik majd át. Az 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt phablet lényege a 4000 mAh kapacitású akkumulátorban, a takarékos, de kiegyensúlyozott teljesítményű Snapdragon 435 rendszerchipben, a 3/32-es tárhelyben, és legfőképpen az ehhez tartozó kedvező árban keresendő. Kínában ugyanis 1600 jüanért, azaz 70 000 forint alatt meg lehet venni.

Háromféle színben válik elérhetővé
Háromféle színben válik elérhetővé [+]

Főkamerája 12, előlapi kamerája pedig 8 megapixeles felbontású képeket tud készíteni, a hátlapon ujjlenyomat-olvasó is figyel a vakuként szolgáló led mellett. A megjelenítő felbontása mindössze 720 x 1280 pixel, tehát nem avatunk új ppi-bajnokot, de a hardver ismeretében biztosan korrekt sebességre számíthatunk. Az elérhetőség pontos dátuma egyelőre ismeretlen.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés