- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
patain
csendes tag
Köszi szépen az infót! Már ideje telefont cserélnem, mert most egy WP L720-am van,igaz hogy stapabíró masszív kis teló, de már szeret fagyni rendesen, böngésző is össze omlik ha úgy gondolja. Azért gondoltam a HTC re mert, kedvesemnek is az van,igaz nem ONE sorozat, de meg van vele elégedve. Ha 2-3 évet kihúz nálam az M8 úgy hogy egyszer sem merül fel bennem olyan érzés, hogy "de szivesen megtanítanám repülni" akkor már jó. Utána ugy is csere. Most néztem egy vidit az M10 ről... ez igen gondoltam magamban.
Úgy érzem az M8 jó választás lesz. Nagyon sokat gondolkodtam,hogy melyik legyen a kettő közül. De úgy döntöttem, hogy M8s helyett a kicsit korábbi de erősebb M8-at választom. Fényképező számomra nem annyira fontos,mert nem vagyok profi fotós,így olyan sok képet nem készítek. Inkább kapjam meg a folyamatos támogatást,és ne akadjon a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest