- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nos nem erről van egésszen szó amit írsz.
Mindenki tudja, hogy szükség van ilyen lapokra is. És én azt sem mondom, hogy ne lenne jó. Azt sem mondtam, hogy a szüleidnek ne lenne elég, sőt azt sem mondtam, hogy az álltalad felsorolt dolgokra ne lenne elég.
Amit nem sikerült megértened, vagy ha megértetted, akkor csak vlamiért úgy csinálsz, mintha nem értetted volna, az az, hogy ezek mellett a deszkák melett az abit kiadhatna valami nagy tesót is.
Én a problémát a gyártóra hoztam fel, nem a produktumra. A nemtetszésem oka, pedig az, hogy elég rég adtak ki olyan deszkát, ami kicsit több, és jobb szolgáltatást nyújt amd processzorok alatt.
Például nekem szükséges a 6 sata csatlakozó, és a magas fsb skálázhatóság szabadon.
Alaplapra integrált audiónál, jobb minőségre nincs szükségem, pláne, hogy néhol az már x-fi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Futárcégek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Whisky topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest