Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daniel909 #22 üzenetére
Azért, amit írtál válaszban. Az Android azért lett "smooth", mert már brutális vasak kerülnek alá, ezzel együtt is folyamatosan nőtt az éhsége, ami önmagában is érdekes. Csúcs telefonokon jól fut, mert kiszolgálja a vas, de ahogy mész egyre lejjebb, egyre döcögősebb lesz a dolog. Pedig már a belépőszinten is sincsenek igazán gyenge hardverek. Nyilván ott van az optimalizálás kérdése, de ez is pontosan az Android gyengeségét mutatja. Az 5.0 óta a Dalviknak más szerepe van, de ezzel együtt sincs szerintem esélyed úgy kihasználni a vasat, mint a többieknek.
A Csamcsung egyébként a csúcs ebben, a feleségem teszkós Op3n Dottja másodpercek alatt frissít a Playről, az enyém meg letérdel vele. Persze más területen meg az a hulladék, pedig vas ott is van. Anno 120e volt kp, egyszer jött hozzá egy frissítés, utána még sz@rabb lett. Azóta hozzá se szólnak az emberhez.
Ilyen rossz élményeket más OS-szel nehéz összehozni, és akárhonnan nézzük, ez az Android hibája.rjg: Nem mondod? Én meg azt hittem, én tettem fel a Kaiserre az Androidot magam. A Kaisert azért írtam, mert az egyik első telefont volt, amire úgy "hekkeltük" fel a rendszert, hogy legyen androidos telefonunk.
-
Az Android egyre nagyobb hulladék. Ezen már az sem segít, ha átveszik a frissítést a partnerektől. Mondom ezt úgy, hogy a többi rendszerrel csak érintőleges kapcsolatom van, és a kezdetek óta androidozok (HTC Kaiser).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest