Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #34 üzenetére
Az a nem semmi.
Grat hozzá.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #32 üzenetére
Pénteken dél körül bementem az 576-ba az Europarkban, mert éppen arra jártam, és pont akkor érkezett meg.
-
AlexWolf
senior tag
Engem még nem hívtak. Hétfőn felhívtam az 576-ot, ahol előrendeltem, és azt mondták, hogy csúszik a a megjelenés és valszeg csütörtök-péntek magasságában jön.
Ma péntek van, de még semmi.
Üdv:
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Előrendelte ezt a pakkot valaki, aki már megkapta?
-
Nissifer
tag
Srácok! Nálunk a Teller Ede Szakközépiskolában Fallout 4 játékot lehet nyerni. A diákönkormányzatban nagy Fallout rajongók vagyunk. Mivel iskolánk névadója a "hidrogénbomba atyja", ezért frankón írtunk Todd Howard-nak, hogy tegyen bele a játékba Teller Edére valamiféle hivatkozást. Természetesen a Bethesdánál kézbesítés helyett nagy ívben kukába iktatták a leveleinket, pedig hidrogénbomba nélkül nem lehetett volna világégés, és ott szuttyoghatnánk a modern Bostonban wasteland, ghoul-ok, deathclaw-ok meg mindenféle mutánsok nélkül. Hálátlan egy banda, phfej!
A lényeg kint van a facebook oldalunkon. Ha nyerni akarsz klikk ide!
-
^Boss
őstag
valaki tud még valamilyen helyről, ahol előrendelhető? 576, cdg elfogyott..
-
LÁZ
addikt
köszönjük szépen
-
Sanyi.mTs
addikt
"úgy alakította ki a tároló méretét, hogy a novemberben megjelenő Fallout 4 lemeze is elférjen benne"
aki előrelátó, az majd csak a Fallout 4 GOTY-t rakja mellé
-
kislaszlo83
tag
Nálam a 3. rész win7 64 bit alatt egyetlen egyszer fagyott le, ettől eltekintve tökéletes volt. Nem lehet, hogy az új vga driverekkel gázos? Mert nálam egy őskori catalyst vann fenn, az újaktól még a wot is kifagyott nekem.
U.i. Halkan mondom, de amit én játszottam, nem teljesen hivatalos forrásból származott.. -
Stanbacsi
tag
Nem semmi pakk ez. Elég pofás
-
NomadND1
senior tag
Azért kíváncsi leszek, hogy mennyi tulajt lőnek majd le az amcsi rendőrök, arra hivatkozva, hogy nincs rajta narancssárga szalag
Bár itthon is necces nyílt utcán, vagy tömegközlekedésen bontogatni, mert egyvalaki biztos fel fog sikítani
Rosszabb esetben a TEK töri rád az ajtót, mert a szomszéd látta, hogy bombát vittél haza
-
Szakiii
addikt
válasz
GypsFulvus2 #17 üzenetére
erről van szó.. nem véletlen nincs a feltüntetett os-ek között a win 7-8 borzalom rajta 2 percenkent kifagy és nincs egy hivatalos patch ami orvosolja, szánalom szerintem pedig annyira lenne kedvem jatszni vele, de most toljak fel egy xp-t ezért?!
-
prolad
addikt
Kell egy ilyen.
Vajon a win 10 támogatás megoldott a règebbi rèszeknèl is? -
konikan
aktív tag
Tetszik, az ára sem morbid.
-
XuChi
addikt
Instant Get premier napon már reggel 8kor állok majd az 576 előtt
-
törölt tag
Mini atoooooooom
de amig nincs 35 mechanical skilled meg ne nyomd a piros gombot -
exec79
tag
ennyiért nem rossz, sokan még csak a dobozt is megvennék ennyiért
-
james001
veterán
Jól néz ki. Azért a különálló PS2-es részt is belecsaphatták volna,hát nehogymá'
-
Sanyi.mTs
addikt
pofás a tartó
-
Polllen
nagyúr
Semmi remaster?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged