Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Jól van na.
Abban a pillanatban, hogy a konzoloknál lesz minimal input lagos megoldás egérre és olyan egeret használhatok amilyet csak akarok, akkor elsők között fogok áttérni.Volt XBOX360-am, amin több FPS-t is próbáltam, meg PS2-n anno a Black-et, de ha valaki jó egérrel a multi FPS-ekben az nem tud nagyon átállni, hiába az autoaim. Vagy biztosan át tud, de engem rettenetesen zavar, hogy nem tudok gyorsan irányba állni, mert a controller analog stick-jének van fel, és lefutási érzékelése. Nem tudom jobban megfogalmazni.
-
ribizly
veterán
válasz
Bad Pritt #14 üzenetére
Én nagyon szeretem. Még a mai napig jön hozzá content, ami dicséretes.
Mondjuk a single része nem egy nagy durranás, azt annyira untam, hogy még a mai napig az vittem végig, de a multi igen jó lett. Az ugribugri nálam nem volt kizáró tényező, a többi meg rendben van.Csak az a kérdés, hogy mennyien tolják még. Ez az összes CoD rész rákfenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest