- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Szép estét
Igen az L3 helyére szánnám. 32 nm-en nem is remélem, csak a "nem lenne már lehetetlen" szintet megugorja szerintem. Arra gondoltam, hogy 2 modul + 8 GCN CU mellett lehetne, 3 modul + 6 CU felépítés is. Ez persze annyiban hibádzik, hogy a 3 modul sehogy sem lenne "natív "megoldás. No mindegy
Csak egy sajnos messzi-messzi galaxisban hasonszőrű kis home-szerveren agyalok még mindig, vagy dVGA nélkül vagy pci passtroughtal. Ha lenne dVGA is (a mostani CPU teljesítmény mellett "up to HD 7850"), annak meg inkább adnék ki két modult garázdálkodni. Egyre inkább úgy néz ki, hogy ez a projekt is átcsúszik 28 nm idejére -
stratova
veterán
Opteron 4332 HE-t (6 mag) szemlélve élhető 3 modulos Piledriver alapú APU-kat lehetne faragni.
-
stratova
veterán
4256 EE utód nem érkezett, hol marad az a 8 mag 2.0 GHz 35W?
-
stratova
veterán
Szerintem csak idő kérdése, pl. több Gigabyte lap is támogatott hivatalosan AM3+ Bulldozer alapú Opteronokat (3280 volt a plafon). Más kérdés, hogy van-e inkább belövi valaki az FX-et ezekre az órajelekre (és feszültségekre, megfelelő lappal) vagy egyáltalán kaphatók-e, mert frissebb Opteronból online áruházakban eddig csak 4200, 6200-as sorozattal találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest