- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
South Velen #71 üzenetére
nem is
-
mephi666
nagyúr
na, tegnap kínlódtam a rendszeremmel... úgy tűnik mégiscsak jó a driver... csak valami szerintem feltúrta a rendszerpartíciómon a fájlrendszert vagy nemtudom... ott lehet a gebasz... kicsit off, de ti milyen karbantartót használtók, amivel a fájlrendszer hibáit tüzetesen át lehet nézetni és rendbe lehet rakatni? "chkdsk /f /r" annyira rendbedobta, hogy pöccre indul a win, de perceket kell várni, mire 1-1 progi betöltődik az indításkor indulók közül... de ha minden betöltődik, utána új programokat ha indítok, rendesen megy már minden... norton disc doctor volt régen, ami sokoldaló volt és helyretette a dolgokat, ha bajom volt... de milyen alternatívák vannak most?
-
mephi666
nagyúr
igen, az alaplapi driverekre is gondoltam még, mert az is egy hibaforrás lehet... mondjuk összereccsen a lemezvezérlővel vagy valami hasonló...
próbálgatok akkor, hátha valamelyikkel pöpecül megy... thx a segítséget (de azért egy win7 bétát is kipróbálok, hátha jobban elnyeri a tetszésemet, mint a vista...) megijedtem amúgy, hogy a vinyó döglődik, igaz még 2év van a gariból, de bezárt a bolt, ahol vettem és szerintem pesten lehetne csak gariztatni :S (szerintem hd sentinel-lel vagy valamivel azért lecsekkolom a biztonság kedvéért)
-
mephi666
nagyúr
185.20 ha jól rémlik xp-n nem volt, csak vista alatt... ez az új driver meg a csont szűz xp-t is taccsra tette... (már ha a driver a ludas tényleg...) vinyóra is gondoltam a sok szöszölés miatt, de a vista meg gond nélkül ment... annyira lehalt az xp, hogy bootolás után 5-10 perc alatt töltötte be az alap progikat a tálcára (zonealarm, msn, stb...) vagy be sem töltötte és csak a reset segített... (az xp feltelepítés után még ment gond nélkül: alaplapi driverek is csont nélkül fölmentek meg még pár alap dolog... vga driver után jött a haldoklás mindig)
-
mephi666
nagyúr
az a vicc, hogy pista alatt az istentudja melyik bétát (185.20?) használtam korábban és atomstabilan ment... most meg jön xp-re egy whql aláírással megpecsételt driver, amivel véletlenül pont én szívok rendesen... :S (úgy raktam fel, ahogy a nagykönyvben is meg van írva: restartok és driversweeper-rel való takarítás után) szerintem egy win7beta fog felkerülni gyorsan... vagy rendberakom az xp-t szépen délután... 185.20beta/181.00 között döntök... próbálgatom, melyik a stabil... tegnap este jól taccsra tettem a rendszert :S
-
mephi666
nagyúr
én meg szívok ezzel a driverrel... stabilan ment az xp előtte, felraktam ezt és utána elkezdett döglődni: folyamatosan fagyogat... restart után félig töltődnek be a háttérben futó programok és több percet kell várni 1-1 progi elindításánál is... a vinyó meg dolgozgat valamit folyamatosan a háttérben (jó kérdés mit?) a rendszer csökkentett módban megy rendesen, meg a vista is ment gond nélkül... újraraktam a wint (mert már elég öreg és bíztam benne, hogy ez megoldja a gondot), drivertelepítésig semmi baj nem volt, de utána megint jöttek elő a problémák... instabil lett az egész... kizárásos alapon a driverrel lehet csak bajom... (vírus is kilőve, mert erre is odafigyelek mindig)
ui: valami ötletetek nincs? esetleg próbálta valaki leadtek 9600gt-vel? (habár nem hinném, hogy ilyen inkompatibilitási gond lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest