- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Én nem is teljesen értem ezt a toporgást... a tri-gate technológiától annyival többet vártam (részben abból, amit tanultam róla, amennyit utánaolvastam, illetve amennyit beharangoztak), lehet hogy hosszú távon be fog érni (sőt, biztosan).
Úgyhogy részemről nem tartom szimpatikusnak azt a hozzáállást, hogy mivel amúgy is piacvezetőek vagyunk, minek is adjunk ki olyan procikat, amik verik a sajátjainkat több mint mondjuk 30%-kal. Elég lesz annyival jobbat kiadni, amivel már érdemes megvenni, de nem lesz nagy durranás. (nyilván közgazdasági szempontból várható volt, hogy ez fog történni, de attól függetlenül antipatikus
) Az AMDt természetesen CPUban így is verik... GPUban meg megérdemlik, amit kapni fognak (merthogy nem keveset fog ráverni az Inteles IGPkre az AMD megoldása, ha jól olvastam a sorok között
Egyébként az járható út, hogy magam csökkentem a proci frekvenciáját? (nyilván ezt az alaplapnak is támogatnia kell, de azon kívül, hogy olyan darabokat kapok kézhez, amiknek csökkentve van, és így vannak letesztelve, más különbség van az U és az M széria között?) Nyilván az M eset nem egészen az ULVk frekvenciájára, de mondjuk a kettő számtani közepéig?
Az AMD brand sajnos tényleg elég gyenge, de annyira szívesen tartanék egy igazi Trinity-s "ultrabookot" a notebook táskámban, 200-250ezer körül, hogy az valami elképesztő (mondjuk ennyire: |---------------------| legalább...)
-
Egyébként, ez az Acer Aspire One 756 ugyanaz a korábbi Acer, amiről már írtatok, csak átnevezve?
-
stratova
veterán
Ez a stratégia nem épp vásárlóbarát, de érthető; amíg megveszik a drágábbat is...
Jó árazás mellett addig garázdálkodhat szabadon Trinity, amíg ki nem jön az i3; csak legyen rendes ellátottság értelmes konfigurációkban.
Meddig kellett várni mire egy gyártó betette pl. az Atomnál összességében sokkal életképesebb Celeron 800-as szériát egy netbookba; ehhez kellett Brazos is.Egyelőre HP-tól várható Ultrabook-hoz hasonló gép Sleekbook néven Ivy és Trinity alapokon.
Már megint 15.6"-ba száműzik AMD-t a 14" marad Intelnek? Remélem ez a megjelenésig még változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft