- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
izé, azért hajigálni a bugfixeket nem volt igazán jellemző. Apple-apple....
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
No.01
őstag
Mar 2 frissites is jott, de a teszt meg mindig sehol...
-
eladogeppc
veterán
Miui11 is frissül. Ott is vannak bugok szépen.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
pauliboy23
senior tag
Ha így haladunk, akkor még idén befut az iOS 14 is😈
-
Gábor-KJ
őstag
Igazi lúzer brand lett az apple.
Gratulálok nekik!Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-
Gábor-KJ
őstag
Mondjuk valamelyik baromarc ott kupertikknóban hazavihetne egy ilyen fisfos telefont és használhatná 2 hétig mielőtt ráhajítanák a világra az alap szintű problémáktól megroggyanó oprendszertelenségüket!
Jó pár évig Apple fan voltam és elégedett is voltam kisebb nagyobb megszakításokkal, de ez amit most nyomnak ezek - az már inkább vicc kategória - főleg ebben az ár/érték kategóriában és sajnos számítógép szinten is hasonló a mutatványuk.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
cAby
tag
Ez jogos. Soha nem értettem, hogy alap hibák miként maradnak benne a végleges verzióban. Nem csak az Apple esetében, hanem úgy általában.
pl. most engem a Mail app idegesít a legjobban, hogy nem úgy működik, mint iOS12-ben.De ha már probléma van, akkor nekem szimpatikusabb az, ha mondjuk hetente kiadnak egy-egy kisebb javítást, mintha havonta javítanának mindent egyszerre.
-
Noukoum
veterán
válasz eladogeppc #12 üzenetére
Az még nem teljes verzió.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Blizzardking #23 üzenetére
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
*Mukeey*
addikt
-
MODERÁTOR
válasz eladogeppc #12 üzenetére
Az azért megvan, hogy a MIUI 11 még csak béta? A jellegéből adódóan több lehet benne a bug.
Xiaomi 13T
-
Wajk
addikt
egy bugfix még ok, de azért szépen futott fel a szemöldököm...
13, 13.1, 13.1.1, 13.1.2 (plusz emelett még a 12-es vonalat is patchelgették...)
ez azért kicsit más, olyan érzetem van, mintha a bétatesztet eresztették volna a világra. Persze így is, lehet de az Apple-től nem ezt vártam volna, legfőképpen, hogy azért a támogatott készülékek listája azért belátható.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
eladogeppc
veterán
Egyébként nem értelek titeket.
Jött javítás, oda van írva mit old meg, passz.
Ki a rákot érdekel, hogy ennyi jön ? Örüljünk neki, hogy az Apple is odafigyel a résekre.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
weberzolee
aktív tag
Mik ezek a bugok (ezt azoktól kérdezem akik ki vannak akadva hogy bugos a rendszer, és nem úgy, hogy hallottam valakitől hogy neki azt mondta valaki hogy... vagy egy link a neten)? Nekem iPadOS -en semmi gondom nincs. Gondolom a csillagok állása és a megfelelő ruházat szükséges ahhoz hogy előjöjjön. Egy millióból egy esetben előforduló hibát nem tudsz belső tesztelés alatt kimutatni. Gyanítom hogy a többség nem is tudná hogy volt bug, ha nem jönne frissítés. (a sakkmattot hagyjuk ki mint bug, tekintve hogy a hiba hardveres...)
Szerintem addig örüljünk amíg egy héten belül javítva van egy feltárt hiba. Hibátlan rendszer nincs. Ezt a sok hibajavítást Android módiban ki lehetett volna adni negyed év múlva is egyben. Az jobb lenne? Androidon minden hibajavítás csak 1 hibát javít? Nyilván nem, csak összegyűjtik és egyszerre adják ki. Itt meg ugyanannyi hibát minél hamarabb, több részletben javítanak. Arról nem beszélve, hogy egy hibajavítás szülhet egy másik hibát, és ez mindenhol így van, legyen az alkalmazás vagy operációs rendszer. Nem véletlen hogy pl. a Facebook már csak ennyit ír minden update -hez (ami mellesleg hetente jön): We update the app regularly so we can make it better for you...
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz eladogeppc #30 üzenetére
Ezek nem elsősorban biztonsági javítások(3.1.1-ben volt 1db), hanem viszonylag igen alap funkcióbeli javítások, és ezt jól tudnád, ha ha elolvasnád a változtatás listát.
Ezek olyan alap hibák, amik bőven ki kellett volna jöjjenek megfelelő teszteléssel, de valamilyen oknál fogva nem jöttek.@weberzolee: Tehát azt mondod az Apple-nek nincs elég előforrása megfelelő tesztelésre? A hibákat nagyon könnyen elolvashatod, ha veszed a fáradságot és keresel egyet.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Nézzük:
"iOS 13.1.2 includes bug fixes and improvements for your iPhone. This update:
– Fixes a bug where the progress bar for iCloud Backup could continue to show after a successful backup
– Fixes an issue where Camera may not work
– Addresses an issue where the flashlight may not activate
– Fixes a bug that could result in a loss of display calibration data
– Fixes an issue where shortcuts could not be run from HomePod
– Addresses an issue where Bluetooth may disconnect on certain vehicles"
- iCloud Backup nem minden nap történik
- Kamera 6S-en megnyílik mindig
- Mindig ment a zseblámpa
- Wtf ? Honnan venném észre
- Mindig elindult
- Néhány autóban ? Nem hiszem hogy ez alapfunkció lenne, amit mindenki használ.Szerk: Megkérdezném, hogy minden gyártónál pöpec a főverzió váltás ? Én úgy olvastam, hogy a Pixeleknél Bootloader halál javítás is jött Pie-ra. ÉRdekes, ez nem gond, mi ?
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Wajk
addikt
válasz weberzolee #31 üzenetére
az iPadOS-ről én is jókat hallottam, de ha érdekel nézz be az iPhone topikba
Abból a szemszögből is lehet hozzáállni ahogy te is. Én sem siránkozok, jobb hogy jönnek a fixek, de. Egyszerűen én, profibb munkát vártam volna az Apple-től.
Nagyon nem ezt látom most egyik vonalon sem, pedig eskü nem akarom a kákán is csomót keresni. Ráadásul az iOS13 is szimpatikus, már majdnem a bétázásba is beszálltam miatta.Egyszerűen valami most nem kerek odabenn, szerintem.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
weberzolee
aktív tag
Értem én a hibát, de az hogy le van írva, egy dolog.
-Fixes an issue where Camera may not work
Ez nem azt jelenti, hogy 10-ből 9 ember ha bekapcsolja a kamerát akkor nem működik...Kell hozzá valami más is, amit nem feltétlen tudsz reprodukálni teszt környezetben. Egy hibalog meg fényt deríthet rá. Na ez a hiba a millióból egy. Ezt az életben nem teszteled le. És nem is jelentkezik mindenkinél, ezért bug. Ha minden körülmények között előjönne, nyilván javítva lett volna kiadás előtt.
Nálunk van olyan Cisco eszköz, ami bizonyos körülmények között újraindul. De nem lehet reprodukálni direkt, vagy megtörténik vagy sem. A kiváltó ok ismert, de mivel nem minden esetben történik meg, kell hozzá más feltétel is. Sőt, lehet hogy nem egy hanem több is. A Cisco sem tudja hogy mitől jön elő akkor amikor előjön, de előfordul. Van úgy hogy egymásután, van úgy hogy jó ideig nem. És bizony ezt a hibát NEM TUDJA javítani a Cisco (pedig erőforrása lenne hozzá). Ettől még nem fogom lesajnálni...
(#34) Wajk
iPhone topikban nehéz megtalálni a lényeget, 10 -ből 9 hsz. hater duma. Majd nekifutok ismét, mivel pár hét múlva én is benevezek egy 11 -re.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Itt egy link a NAGY Google Android bulletinekről. Mennyire szar az Apple.
Lapozz bele, hogy miket javítanak havonta. Erről ennyit.Például:
Június:A-124279741 BootloaderFixes an issue causing some devices to freeze during bootPixel 2
A-111660442 CameraFixes an issue causing the camera to crash during video recordingPixel 3, Pixel 3 XL
-
vicze
félisten
válasz eladogeppc #36 üzenetére
Azzal hogy másra tereled a témát, "bezzeg más" politikával, csak azt bizonyítod, hogy pusztán egy random fanboy vagy és semmi érdemlegest nem óhajtasz hozzáfűzni a témához.
Az meg hogy nálad nem jelentkezik nem jelenti azt, hogy másnál nem. Bár lehet ugyan akkora mintából indultál ki mint az Apple fejlesztő...
-
joey04
titán
-
7Heads Drago
veterán
válasz eladogeppc #30 üzenetére
Jah oda [link]
Sztem lassan semmi előnye se lesz már. Pedig volt rendesen nekik.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Blizzardking
őstag
válasz 7Heads Drago #43 üzenetére
Most tették a legnagyobb lépést az elfogadható felhasználói élmény felé, és te még ezen is fanyalogsz?
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest