- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Van, amin nem vagyok hajlandó problémázni. Az ő részükről üzlet, szerintem érthető. % évig támogatott egy telefon főverzió szinten, a másik oldalon max 2 évig. Ez nekem bőven elég. Sokkal nagyobb problémáim vannak ennél. És igazából mindenkinek. Egy félmilliós telefon topijában az összes probléma semmi. Akinek 5e forintja van hónap végén, na az probléma. Ennyi.
Kitartok amellett, hogy józan ésszel nem várható el az, amit te elvársz, egy piaci helyzetben. Ez kb mint az ingyen sör. De nem vagyunk egyformák, szóval a vélemény szabad.
Azon már fennakadok, hogy az egyel ezelőtti Focusom felnije miért nem jó a mostanira. Nem indokolja technológiai váltás vagy valami. Egyszerűen máshová fúrtak lyukat. Ez már bosszant. De azon nem akadok ki, hogy nem adták oda az új technológiák mindegyikét a régi autóhoz. Akkor ki venne újat? Hm? -
Fryskitt
addikt
Igen. Ha én gyártanám, akkor igen.
Viccet félretéve: komolyan azt hiszed, hogy van bárki, aki az új termékének az összes képességét visszamenőleg elérhetővé teszi a régi eszközökön? Ne már... De bosszankodj csak nyugodtan. Vagy pedig vegyél mást. Gondolom az aneroidos világban úgy van, ahogy mondod. Ja, nem. -
Fryskitt
addikt
És mit szeretnél? Persze mindent. Ezt vásárlói oldalról értem, de azért nem nagyon lehet komolyan gondolni. Nyilván kell valami, amivel az új modell felé tereli a vásárlót. Meg "tipikus epöl tempó"? A 6s 2020-ban öt éves lesz. Melyik gyártónál van 5 éves gyári támogatás. Ne legyünk már "Mercédeszt a felének a harmadáért, okosba" társaság. Bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest