- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Szerintem egy rendszer javításos újrázás fog segíteni, nekem totál kinyírta a gépemet az említett frissítés, használhatatlan lett a teljes gépház, semmi nem működött benne!
A windows 10 frissítés nagy újítása, hogy eltűnt az eszközkezelő lehetősége a sajátgép jobb klikk menüből!
Nem értem, hogy mi értelme van ezeknek az alp funkciók ide oda rakosgatásának, annyira unom már!
Nem tudom, hogy ha összeszámolnám, hogy mennyi időt vett el az életemből a windows 98-tól kezdődően az eddig itt volt, most hol lehet felesleges keresgélésekkel elszabott percek sokasága!? -
Wasquez
senior tag
Úgy érzem, hogy kezdenek a vízfejű mamutok kissé túlzásba esni ezzel az irányvonallal!
Már nagyon unalmas ez az erőszakos hozzáállás a szoftveróriásoktól! -
Wasquez
senior tag
Mi történik éppen a világban , van valami nagy windows update, meg google összeomlás?
A laptopom dög lassú, eltűnt a youtube bejelentkezésem, nem tudok a gmailre bejelentkezni.
Az asztali gépem teljesen döglött, nem jelennek meg az ikonok az asztalon, nem működik a kis nagyító az startmenüben, folyamatosan írja a lemezt, már vagy 5 órája megy, folyamatosan írja a tűzfal a windows hibajelentés küldési kérelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest