Új hozzászólás Aktív témák
-
DUCIJUCI
újonc
válasz
giroud199 #31 üzenetére
Tehát egy drágább telefonban erősebb aksival tovább is működne a teló. Az A2-ben, aránylag gyenge aksi van. A teló képességeihez és a méretéhez képest.
Én nem értek ezekhez a játékszerekhez, de vissza lehet állítani a gyári állapotot? Tehát el lehet belőle tüntetni az android 10-et? Nekem tökéletes volt a gyári állapotú teló. -
DUCIJUCI
újonc
válasz
giroud199 #29 üzenetére
Hali. Nem, sajnos nálam is, az is eltűnt. Azért elgondolkodtató, hogy az ember vesz egy jó képességű telefont, viszonylag olcsón, igaz gyenge aksival, tehát sűrűn kell tölteni, és kinyírják a gyorstöltési funkcióját! Hát mondták volna meg előre és akkor nem veszem meg.
-
DUCIJUCI
újonc
Üdv. Nekem pár napja frissített az A2-em, 10-re. Vèlemènyem szerint ez, egy katasztrófa, felhasználói szempontból. Eltüntek a nevek, t.számok a telóból. Nem jelez ha jön sms, email. Valami lakat került a kijelzőre ès nem tudom eltűntetni. Mások lettek a beállítások. Nem találom a SIM kártyán lèvő neveket, vagy eltűntek azok is. Ha már megvettem ezt a (szerintem) jó telefont, mièrt vágják tönkre ilyen f.ssal, az engedèlyem nèlkül. Nem èn akartam, hogy 10 legyen rajta. Csak újra indítottam ès ez lett belőle. Egy f.s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest