- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DUCIJUCI
újonc
válasz
giroud199 #31 üzenetére
Tehát egy drágább telefonban erősebb aksival tovább is működne a teló. Az A2-ben, aránylag gyenge aksi van. A teló képességeihez és a méretéhez képest.
Én nem értek ezekhez a játékszerekhez, de vissza lehet állítani a gyári állapotot? Tehát el lehet belőle tüntetni az android 10-et? Nekem tökéletes volt a gyári állapotú teló. -
DUCIJUCI
újonc
válasz
giroud199 #29 üzenetére
Hali. Nem, sajnos nálam is, az is eltűnt. Azért elgondolkodtató, hogy az ember vesz egy jó képességű telefont, viszonylag olcsón, igaz gyenge aksival, tehát sűrűn kell tölteni, és kinyírják a gyorstöltési funkcióját! Hát mondták volna meg előre és akkor nem veszem meg.
-
DUCIJUCI
újonc
Üdv. Nekem pár napja frissített az A2-em, 10-re. Vèlemènyem szerint ez, egy katasztrófa, felhasználói szempontból. Eltüntek a nevek, t.számok a telóból. Nem jelez ha jön sms, email. Valami lakat került a kijelzőre ès nem tudom eltűntetni. Mások lettek a beállítások. Nem találom a SIM kártyán lèvő neveket, vagy eltűntek azok is. Ha már megvettem ezt a (szerintem) jó telefont, mièrt vágják tönkre ilyen f.ssal, az engedèlyem nèlkül. Nem èn akartam, hogy 10 legyen rajta. Csak újra indítottam ès ez lett belőle. Egy f.s.
-
giroud199
senior tag
Nálam frissítés óta nincs gyorstoltest... Csak lassú, amivel jó 8ora a feltoltés... Full gyári a telefon
-
HaJudu
friss újonc
Nekem a múlt héten települt az Mi A2-re az Android 10...
Azóta nem tudok hívást fogadni... Ill. magát a hívást fogadom, csak éppen se én a hívót, se a hívó engem nem hall...
Ha visszahívom, akkor minden rendben, bár ott is előfordul, hogy csak 2. vagy 3. hívásra működik, előtte ott sincs hang egyik irányba sem...
Eddig a telefonnal soha semmi gond nem volt, pláne ilyen nem...
Találkozott esetleg valaki már ilyen hibával, van ötlet, hogy mit lehet ez ellen tenni? -
kaiser84
csendes tag
Az én készülékem tegnap frissült. Látszólag semmi hiba, és már a januári biztonsági csomaggal érkezett.
-
Ricardo
titán
válasz
aprokaroka87 #21 üzenetére
Erről van szó. Nem az van, hogy muszáj ezért kiadjuk aztán majd megoldjuk a frissítéseket a gyakornokokkal. Nincs kényszer. Ha nem akarják ne csinálják, de ha úgy döntenek, hogy adnak ki ilyen telefonokat, akkor viszont illene normálisan csinálni.
-
Ricardo
titán
Mindig is a Miui volt az elsődleges. Ezzel nincs gond. Szerintem a gond az (ez már az Mi A1 esetében is az volt) hogy ha emellett adnak ki android one készülékeket, azokra jöjjön időben a frissítés, hiszen pont ez az egyik fontos tulajdonsága. Azzal hogy ezt elhúzzák, pont a lényegét veszíti el az egész One széria. Vagy csinálják rendesen, vagy sehogy.
-
aero.
veterán
válasz
aprokaroka87 #7 üzenetére
Háát, a fene tudja. Annyi telefont fosnak ki magukból, hogy már ők sem tudják követni szerintem.
4 hónapja kint van a 10, MI 9T/K20-ra semmi híre ... Persze a telefon utódja (K30) már kapható, pedig ez is csak Júniusban jelent meg.
-
Shyciii
veterán
No ezen Xiaomi beleszarok bénászásért adtam el az A2-őt, és inkább vettem eg használt Oneplus 6-ot...
-
TaylorPro
addikt
válasz
twollah1976 #14 üzenetére
Nem. Eddig sem. Minden készülék minden frissítésénél benne van a pakliban hogy elhasal a rendszer. Ennek tudatában kell frissíteni. Nemlehet téglásítani, minden állapotból könnyen visszahozható.
-
twollah1976
őstag
Ez is teglasitja a Mi A2-t?
-
Yutani
nagyúr
Vajon A2 Lite megkapja?
-
törölt tag
Egyáltalán nem beszéltem a gyorsaságról, nekem azzal nincs bajom.
A frissitések minőségével van bajom illetve azzal amikor visszavonják, majd várhatsz még 1 hónapot.
A telefonkínálattal nincs bajom leszámítva azt, hogy sokszor feleslegesen szarják az utódokat amik néha majdnem visszalépések inkább, mint az a3 vagy a k30 stb., sőt a következő mobilom is biztos xiaomi lesz pont az ár érték miatt, de attól még hányadék amit művelnek sokszor frissités terén.
Miui oldalról sem hallok szebbeket, bár nekem annó jó volt. -
TaylorPro
addikt
Nem gyorsak ez tény. Viszont legalább jön. Annak kell örülni hogy ár-érték arányban a legjobbak. Lehet venni más gyártótól is készüléket jóval drágábban. Nekem nexus után nincs hiány érzetem One vonalon, hiába késlekedik a Xiaomi. Amíg jön a frissítés egy adott készülékre addig használom, utána csere. Évente amúgy is kuka a telefon nálam.
-
törölt tag
Már megint kezdik ezt a frissités visszavonást?
Hihetetlen, hogy ez az android one mekkora egy rakás szar.
Már másfél éve van ilyen telóm, de már ott tartok, hogy hatalmas csalódás, persze ez nem a telefon, hanem a xiaomi hibája.
Akik csinálják ezeket a frissitéseket, ritka nagy balf@szok. -
enginev3.0
félisten
Szégyen
-
jjeahh
nagyúr
Kapjákbe (A3 tulaj). Először októberre igérték, aztán novemberre, majd decemberre, decemberben januárra és most februárra. Majd amikor más mobilokra elkezd csordogálni az android 11, mi is megkapjuk végre a 10-est... tele bugokkal, amik téglát varázsolnak a telefonból
-
tudi13
aktív tag
Nekem még nem dobja fel a frissítést a céges A2-őn.
-
Nálunk a kolléganőknek van egy A1 és az egyiknek most rendeltünk egy A3-t.
Az A1 már akkor nem kapja meg a 10-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- UHD filmek lejátszása
- Home server / házi szerver építése
- Nők, nőügyek (18+)
- Star Wars rajongók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest