Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Addig amíg 1 kamera felvételével is vannak gondok, minek kell máris a kettős kamera? Vagy azt is megoldották most?
-
válasz
7Heads Drago #16 üzenetére
Igazad van a moziba csak 3d filmre járok... a többit megnézem otthon.
-
Lincoln6echo
tag
Sajnos még nem tartunk ott èlettanilag ,mint technológiailag...az evolúció nem pörgeti úgy,mint ahogy szeretnènk,vagy amire kèpesek vagyunk!
Sajnos vagy nem sajnos...de ez a helyzet.
(És közben felgyújtjuk&megmèrgezzük ezt a bolygót)
Telhetetlensèg😔 -
Depression
veterán
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
"Gondolok itt egy szülinapra, vagy esküvőre ahol látszik pontosan az ünnepelt reakciója, öröme..."
Lesz itt abból nemulass... Végtelen boldogságot még nem láttam. Akik így vennék fel, azok sem fognak...
-
törölt tag
Ez a megoldás nem állja meg a helyét, a zoom videó olyan ocsmány, hogy bármelyik belépő mobil kamera lekörözi. Ez egy parasztvakítás csak. Csak a vakítás sokakat beránt, mert húbakker zoom-os telefon...aztaaaa tud pip videót is... konkrétan, mióta van kamerás mobilom, egy videót sem csináltam velük. mert nincs rá igényem. (beleértve a régi droid előtti érát is) van erre a célra a telefonnál (majdnem) olcsóbb készülékem, ami úgy több nagyságrenddel jobb képet, és videót csinál.
-
sfefe
addikt
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
Nekem bejon a 3d.... akinek nem az nem nezi, ennyi...
-
Rusi
senior tag
Ez a frissítés már a sima P30-ra is megjött (már akinek, nekem már igen), a kettős videó is belekerült, de a többi úgy nézem, hogy nem.
-
Kasya
nagyúr
Lassan tobb beallitas lesz az automata modhoz, mint a manualishoz.
-
L_ajos
őstag
Bírom ezeket az embereket. Semmi sem jó. Egy fényképezős telefontól RED Cinema minőséget várnak el minden velejárójával. Jobb lenne inkább azon elgondolkodni hogy ha nem tetszik, részletre ugyan ennyiért már lehet kapni handed 4k kamerát és lehet vigyorogni...
-
Pufesz76
csendes tag
Csak azt árulná el a gyártó, hogy a 40 mpx felbontás esetén miért nem lehet az optikaii zoomot sőt semilyen zoomot használni. Továbba a beállításokban csak 10mpx a legnagyobb felbontás...és jol van a 20 mpxes szenzor? Merthogy olyan képet nem tud...
-
arnyekxxx
veterán
Olyat tud, hogy a két kamera képét 2 fileba menti? Mer' úgy még értelme is lenne
-
7Heads Drago
veterán
Na mert amúgy sok értelme volt a 3D-nek is. Eleve a kor miatt sokan kivannak zárva. Nekem 10 perc után fáj tőle a fejem, meg akinek nincs tőle semmi baja se , annak se javasolt túl sok ideig nézni.
Lehet, hogy nem egy nagy durranás amit kitalált a Huawei viszont hogy rövidesen minden teloban bene lesz az biztos. Engem pl kicsit zavar hogy melyik oldalt is nézem. Viszont pl egy családi eseményen hasznos is lehet ez a funkció. Gondolok itt egy szülinapra, vagy esküvőre ahol látszik pontosan az ünnepelt reakciója, öröme... a másik oldalon meg egy kicsit a környezete is. -
Noukoum
veterán
Nekem tetszik, legalábbis amit eddig láttam belőle.
-
K0vasz
aktív tag
ez kb a lehető legkevésbé értelmes módja a két kamerával egyszerre videózásnak, de komolyan... ennél az is sokkal jobb lenne, ha egyszerre készítene videót az előlapi meg a hátlapi kamerával, de az igazi persze az volna, ha sztereo 3D-t lehetne csinálni
-
atike
nagyúr
Lassan erre is lesz Facebook 3D videó...?
-
mrThomi
addikt
Rakhattatok volna a cikkbe egy képet/videót, hogy ez miként is néz ki a valóságban
-
Doki42
őstag
Mmmm.. Kipróbálnám ezt a kettős videó felvételt.
Remélem elterjed, lehet mégis ez lesz a következő telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 153-as sorszámú frissítés az áprilisi biztonsági hibajavító csomagot és az AR vonalzót is elhozta.
- Androidos tablet topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VoLTE/VoWiFi
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest