- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
Az a helyzet hogy belefáradtam már,egyszer az életben el akartam érni hogy ne csak gyors legyen,hanem szép is legyen,és teljesen egyedi a gépem,mostanra meg előállt ez a gond,3 délutánomba került a fórumozás+probléma megoldás keresése,a gép teljes szétszedés+összerakása mégegyszer,elég volt,befejezem az utolsó simitásokat,azt úgy marad ahogy van
Azért köszi.
-
becsitibi
senior tag
Köszi!
A lemezeket valszeg nem festem,hanem karbonfóliázom,kb ott leszek anyagilag mintha autófényezővel lefújattam volna,viszont a ház tetejével nagyon gondba vagyok,egyszerűen döntésképtelen vagyok hogy mit csináljak vele??Eredeti tervem az az volt,hogy kivágom a felső ventillátor helyeknek a kerek részét,tehát nem az egészet,és felülre raknám kivűlről a ventiket,oda csinálnák 3-4 cm magas lemezből burkot,majd annak tetejére viztiszta plexit,az egész téglalap alakú lenne,a másik nagy fejtörést az ODD adja,aminek a hátsó sata tápkábele egyenlőre túllóg a takarólemezen,ezért azt lehet hogy kukázom,és veszek egy külső odd-t,van mégegy gondolatom,ami az hogy kivágom a háznak a tetejét addig amig az ODD belóg,és kitolom a plexizést a ház elejéig,aztán kap egy ilyen moddingot az odd:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest