Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Én csak magamat tudom ismételni. Számomra semmivel sem volt jobb és kényelmesebb a camcorder formátum. Ez a formátum nekünk tökéletesen bevállt már 10 éve esküvői videózásra pl. Kényelmesebb fogni, kompakt, ,de ha kell körbe tudom építeni, nagyon egyszerű gimbalra rakni, stb.
Pontosan tudom, hogy nem egy liga, de azért ezek a gépek mégis valamilyen szinten oda akarnak tartozni, pont azért van melléjük minden elképzelhető kiegészítő. A camorder formátum is rögtön ilyenné válik amint elkezdem az objektíveket cserélgetni, nagyobb akksit, külsőt esetleg, rigelem, stb. Árát meg össze sem lehet hasonlítani. GH5 tudással pl nem is tudom mennyiért lehet hasonló camcordert venni, de biztosan többszöröse árban. A Blackmagic pocket gépekkel még csak fotózni sem lehet igazán mégis ugyanilyen fényképező formátumuk van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest