- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentoloshypo
senior tag
Inkább veszek egy Daylight-ot 10 fonért (PS Plus -20%) mint egy ilyet 16-ért....
El kell olvasni egy PS Vitás tesztet az eredeti játékról, mindenhol kiemelik, hogy hót unalom az egész és nem is kapott valami fényes értékeléseket! És ezeken mit sem változtat a "feljavított" grafika...
-
Kaiku
senior tag
Én igazán azt ne mértem, hogy ennyi év után mi változott a játékban? Mivel lett több? Esetleg tudtunk meg újat? Az első Arkham-ban is izomagyakat kellett püfölni, hol egy börtönben, hol egy várkertben. Hol adott szisztémára, hol szabadon és ezt mindig éjszaka, nem is bírtam végigvinni. Természetesen egy Batman rajongót sem szeretnék megsérteni, csak érdekelne, hogy mi az ami időről időre előreviszi a történetet, esetleg új "töltetet" ad hozzá...
-
olbaidhun
őstag
Sajnos ez csak egy butított játék. Lehet, hogy megszállottak számára tartalmaz néhány extrát, de alapjaiban egy rókabőr lesz.
Kb az első résztől is gyengébb grafikával.
-
Bad Pritt
félisten
Nem hinném, hogy ér ez annyit, legalábbis számomra nem. Lesz majd mondjuk 50-66%-os leárazás, akkor esetleg beszerzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest