- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Minden nézőpont kérdése. Én BASIC után Z80 gépi kódban nyomultam (fejben konvertálva a papíron megírt assembly-t), ami után egy valódi assembly felüdülés volt. Aztán a PASCAL-t még bevette a gyomrom, de a Win-es C++ végleg elvette a kedvemet. Kilobájtok helyett megabájtok, sőt érthetetlen méretű gigabájtok keletkeznek, amit esélyem sincs disassemblálni.
Igaz a processzorok felépítése, működése is "kicsit" átalakult. Hogy nem túl jó az (inteles) irány azt régóta érzem. Igaz az i7 lenyomja bármelyik ARM megoldást, de ha fajlagosan teljesítmény/tranzisztor vagy teljesítmény/pénz nézzük, már fordul a kocka. Teljesítmény alatt nem az eldiszcipált hőt értem, mert abban az i7 megint verhetetlen. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Napelem
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi