- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"nem tervezel beruházni, az a te problémád senkit nem érdekel"
Bár azt mondod senkit nem érdekel, te azért mégis billentyűzetet ragadtál emiatt, hogy válaszolj nekem. Érzed az ellentmondást?
"inkább azt támogatod, hogy dobáljuk ki a szutykokat senki ne csináljon semmi javíthatót"
Ez a "szavakat teszel a másik szájába" egy vita kapcsán nem túl erkölcsös dolog. Remek politikus lenne belőled. Idézem amit írtam, ami a tökéletes ellentéte az annak amit megpróbáltál a torkomon letolni:
"És igen, fenntartom a véleményem, hogy a többi gyártó ne legyen ilyen mint a Valve, hogy ha egy termék / projekt nem hozza a kívánt bevételt 1-2 éven belül, akkor lehúzza a kukába, és megpróbálnak más terméket"Bár leírtam párszor, de leírom még egyszer, mert úgy látszik neked legalábbis nem ment át ha a tökéletes ellentétét sikerült neked kiolvasni a mondanivalómból:
- Valve már közel 10 éve foglalkozik hardverrel is
- Nekem is van itthon több kontroller, és link is
- Mivel hardver, ezért fizikai eszköz, bizonyos alkatrészek rajta elfognak kopni
- Soha, semmilyen pótalkatrész nem volt kapható hozzá
- A közösség saját magát támogatva dokumentálja, milyen más pótalkatrészekből lehet "javítani" a már megvásárolt eszközt, annak kidobása helyett
- Én is többször javítottam már, most is megint cserére vár két komponens benne, gyenge minőségű aftermarket alapanyag miatt, a hivatalos hiányában
- Ezek után nehezményezem, Valve ismervén a korábbi hozzáállását a termékeihez, most előre megígéri, hogy most másképp lesz.
- Emberek ugye pedig hiszékenyek (különben kis országunk is miért tartana ott ahol), és máris el van felejtve a Valve korábbi mentalitása.Erre te azt mondod, pont én, aki panaszkodik az ellen, hogy nincs támogatás a Valve termékeire egy terméktámogatást ígérő Valve hír alatt, pont én aki megpróbálja életben tartani a korábban megvásárolt hardverét ahelyett hogy kidobná és venne egy másikat, pont én támogatom "hogy dobáljuk ki a szutykokat senki ne csináljon semmi javíthatót"?
Itt is csak azt tudom kérdezni amit korábban. Érzed az ellentmondást?
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest