Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DBob

őstag

válasz bencze #21 üzenetére

Végül is csak 20 napot gondolkodtál azon a semmitmondó válaszon, miszerint te miért nem látod problémának azt, hogy a tökéletes ellenkezőjét állítod a mondanivalómról, mint amit én leírtam.

Majd lezárod a mondanivalódat egy ismételt személyeskedéssel.

• DBob

őstag

válasz bencze #17 üzenetére

"nem tervezel beruházni, az a te problémád senkit nem érdekel"

Bár azt mondod senkit nem érdekel, te azért mégis billentyűzetet ragadtál emiatt, hogy válaszolj nekem. Érzed az ellentmondást?

"inkább azt támogatod, hogy dobáljuk ki a szutykokat senki ne csináljon semmi javíthatót"

Ez a "szavakat teszel a másik szájába" egy vita kapcsán nem túl erkölcsös dolog. Remek politikus lenne belőled. Idézem amit írtam, ami a tökéletes ellentéte az annak amit megpróbáltál a torkomon letolni:
    "És igen, fenntartom a véleményem, hogy a többi gyártó ne legyen ilyen mint a Valve, hogy ha egy termék / projekt nem hozza a kívánt bevételt 1-2 éven belül, akkor lehúzza a kukába, és megpróbálnak más terméket"

Bár leírtam párszor, de leírom még egyszer, mert úgy látszik neked legalábbis nem ment át ha a tökéletes ellentétét sikerült neked kiolvasni a mondanivalómból:
    - Valve már közel 10 éve foglalkozik hardverrel is
    - Nekem is van itthon több kontroller, és link is
    - Mivel hardver, ezért fizikai eszköz, bizonyos alkatrészek rajta elfognak kopni
    - Soha, semmilyen pótalkatrész nem volt kapható hozzá
    - A közösség saját magát támogatva dokumentálja, milyen más pótalkatrészekből lehet "javítani" a már megvásárolt eszközt, annak kidobása helyett
    - Én is többször javítottam már, most is megint cserére vár két komponens benne, gyenge minőségű aftermarket alapanyag miatt, a hivatalos hiányában
    - Ezek után nehezményezem, Valve ismervén a korábbi hozzáállását a termékeihez, most előre megígéri, hogy most másképp lesz.
    - Emberek ugye pedig hiszékenyek (különben kis országunk is miért tartana ott ahol), és máris el van felejtve a Valve korábbi mentalitása.

Erre te azt mondod, pont én, aki panaszkodik az ellen, hogy nincs támogatás a Valve termékeire egy terméktámogatást ígérő Valve hír alatt, pont én aki megpróbálja életben tartani a korábban megvásárolt hardverét ahelyett hogy kidobná és venne egy másikat, pont én támogatom "hogy dobáljuk ki a szutykokat senki ne csináljon semmi javíthatót"?
    Itt is csak azt tudom kérdezni amit korábban. Érzed az ellentmondást?

Új hozzászólás Aktív témák