- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
hááát...őszintén a kivágott gombokat látva azt gondoltam, h kár lenne ezzel elbaszcsizni, hamár ennyit melózott vele
de kiöntve mást mutat, nagyon.
Kicsit a csuparács hátlap aggaszt, nekem örök ellenségem és parám a por, ezt meg nem hiszem, h 2-3 hetente kiviszik kifújni. Vagy csak felénk ilyen átkozott sok a finom szálló por? (nem, nem fehér porra gondolok)
-
Bari
Modder
Igen fetve lesz.
Első körben majd felületjavítás, utána matt fekete festék fújva több réteg, legvégül 3-4 réteg selyemfényű búorlakkal lesz kezelve.
Házilag tökéletes festés nem létezik, főleg az általam használt eszközökkel, így maximum csak megközelíti majd a gyári kinézetet, de épp ez a cél, kinézetre ne mondják meg róla, hogy házilag készült egyszerű eszközökkel. A veletechen majd végig a készítéséről készült képek fognak majd menni a monitorokon slideshow-ban
Sajnos pác nem járható a fém betétek és a több réteg összeragasztása miatt, a ragasztási felületek és a felületjavítás nagyon meglátszana a pác alatt. Eleve fekete festés volt a cél, ezért is választottam az mdf-et alapanyagnak pl rétegelt lemez helyett. Ahova készül (páromnak) a többi bútor is részben fekete így jól fog mutatni a helyén
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest