- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunRise
csendes tag
Én azt nem értem miért vesz valaki saját rig-et, mikor olcsóbb fizetni egy bányásztársaságnak aki X összegért X hashrattel (vagymivel) bányászik. A másik amit nem értek hogy egy ilyen bányász szerverfarm tulajdonosa miért nem saját magának bányászik? A harmadik amit nem értek, hogy ezeket a bérbányász oldalakon a kivett hasznot miért csak más kriptopénzekre lehet max átváltani és nem dollárra? Vagy kamu az egész?
-
SunRise
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt. Szóval ha jól okumuláltam ki, azért nem lehet egy kanyi videókártyát sem kapni mert ilyen bányászkák felvásárolják? Azon gondolkodtam kik ezek az emberek? Magyarországon ilyen sok ember foglalkozik ezzel, hogy így le tudják fogyasztani az egész készletet? Vagy ezen emberek nagy része ilyen újdonsült bányász aki most hirtelen szerencsét akar próbálni? Meg többen írják hogy európa más helyein sem lehet kapni a kártyákat. Ez a bányászat ilyen elterjedt hobbi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest