- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen más az ha az ember mondja és ha csinálja a dolgokat.
Kezet nem emelnék a páromra ahogy írtam, de néha nem árt összevonni a szemöldököm. Persze estére, mire mindketten kipuffogtuk magunkat, már meg tudjuk beszélni a problémáinkat, nem hajtjuk haraggal álomra a fejünket. Így csak mosolygok azon amit leírtál. az is egy szemlélet amit te képviselsz és az is amit én. Gondolom ha majd esetleg emós lesz a gyereked (Isten őrizz, hogy az legyen!!) akkor majd újrafogalmazod a nevelési elképzeléseid. (csak vicceltem) Én lehet, hogy radikális, és agresszív vagyok, és nem az a fajta ember akit ha félrelöknek félreáll és majd jó beperel, hanem megvédem az érdekeim, de nem tiprom el másokét. Az élni és élni hagyni elvét vallom én is, de hidd el vannak az életben olyan szituációk, mikor kénytelen vagy használni a testi fölényedet, mert már észérvekkel nem jutsz sehová...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest