- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen más az ha az ember mondja és ha csinálja a dolgokat.
Kezet nem emelnék a páromra ahogy írtam, de néha nem árt összevonni a szemöldököm. Persze estére, mire mindketten kipuffogtuk magunkat, már meg tudjuk beszélni a problémáinkat, nem hajtjuk haraggal álomra a fejünket. Így csak mosolygok azon amit leírtál. az is egy szemlélet amit te képviselsz és az is amit én. Gondolom ha majd esetleg emós lesz a gyereked (Isten őrizz, hogy az legyen!!) akkor majd újrafogalmazod a nevelési elképzeléseid. (csak vicceltem) Én lehet, hogy radikális, és agresszív vagyok, és nem az a fajta ember akit ha félrelöknek félreáll és majd jó beperel, hanem megvédem az érdekeim, de nem tiprom el másokét. Az élni és élni hagyni elvét vallom én is, de hidd el vannak az életben olyan szituációk, mikor kénytelen vagy használni a testi fölényedet, mert már észérvekkel nem jutsz sehová...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest