- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oxox
addikt
válasz
Mister_X #111 üzenetére
melyik mostani rpg-re gondolsz? fallout-ot kiveve...amugy BG-ben teljesen jol megvolt csinalva a harc rendszer. ha nem lett volna, nem lenne ekkora neve a mai napig.
Diniboy en commodore vc20-on kezdtem....c64 best of game: wizard of wor !!!! (meg a creatures is szerettem) pc-n eleg kesoi jatekokat emlitesz...titus, prince, commander keen, dune2, testdrive...volt egy csomo autos jatek amiknek a nevukre sem emlekszem...mindezt chrome/hercules, majd ega monitoron (cga szerencsere kimaradt) ...meg mikor 4mb-rol 16mb-ra valtottam (potom 20k-ert...az olyan volt mint most egy generacio valtas...de ez mar kesobb volt
-
oxox
addikt
válasz
stratova #105 üzenetére
Mas mint a fallout....ha ad&d-ztel valaha, akkor kotelezo.
Egy hatranya volt anno...tedd be a 3-as cd-t...mapot valtottal tedd be az 5-s cd...most tedd be a 2-es cd-t...en ettol kaptam hulyet
fallout 1-et azert nem szerettem mert idore ment ahogy emlekszem...itt bogaraszhatsz amennyit akarsz.
-
oxox
addikt
Baldurs Gateben 1-ben az volt a legdurvabb, hogy tovabb lehetett vinni a karaktert, ill. egy karakterrel tobbszor is vegig lehetett vinni a jatekot (ha meg mar nem emlekszem milyen modban inditottad akkor tobb karaktered is bevallogathattad)....torpevel vegigtoltam joparszor az elsot, es nehany tulajdonsagnovelo konyvnek koszonhetoen 20-onsok volt az ereje mar...ha jol emlekszem embernek 18/00 volt a max...ebbol kifolyolag a masodik reszt gyakorlatilag mint kes a vajon toltam vegig a torpicsekemmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Wuthering Waves
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest