Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gothmog
senior tag
Egy hatranya volt anno...tedd be a 3-as cd-t...mapot valtottal tedd be az 5-s cd...most tedd be a 2-es cd-t...en ettol kaptam hulyet
Ez előhozott bizonyos emlékeket
A játék megjelenésekor 1 gigás vinyó csücsült a gépemben, és bizony ment a CD-k cserélgetése. Ugyanakkor full installt is lehet nyomni, és úgy már nem zavaró a dolog.
fallout 1-et azert nem szerettem mert idore ment ahogy emlekszem...itt bogaraszhatsz amennyit akarsz.
Ez csak félig igaz. A water purification chip megszerzése volt időkorlátos (ha jól emlékszem, alapból 150 nap, de ezt ki tudtad tolni 100 nappal, ha megegyeztél a vízkereskedőkkel), de ha sikerült beszerezned, akkor onnantól kezdve megszűnt minden időkorlát.
-
joysefke
veterán
A kettest kb 3x végigtóltam (ennek ellenére a Watchers Keepre sosem éreztem erőt).
Az első végigjátszás még gyakran szenvedés volt, a nehezebb ellenfelekkel nehezen bántam el, gyakran sokadik nekifutásra. Drizzt bandáját pedig alig tudtam kinyírni, már amikor poénból megpróbáltam.
Harmadikra olyan csapatot raktam össze, hogy Drizzt bandájából egyedül a sötételf tudott elmoccanni a helyéről a többike szinte instant meghaltak (3x Mage+2x Cleric a bandában, nem tudom volt-e hatodik karakter, de ha volt akkor az Korgan volt).
Szóval ha valaki az ADnD-t jól kiismeri, sokkal sokkal könnyebben boldogul, mint az elején. Talán ez lesz a kezdő kanadozóknak nehéz az elején, és ezért fogják sokan abbahagyni.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest